VIDEO: Talente incredibile de care nu am mai auzit nimic

De Diana Zagrean, pe

I-am admirat, am fost impresionaţi de talentul lor, de vocile incredibile şi speram să câştige. După terminarea concursului de talente, aceşti oameni nu au mai apărut în spaţiul public şi este păcat. Vezi care sunt acele talente incredibile de care nu am mai auzit nimic, după ce au participat la show-uri tip „Vocea”, sau „got talent” şi „X Factor”.
 

Amira Willighagen, câştigătoare „Olanda are talent” la numai 9 ani

Această fetiţă cu chip angelic a uimit întreaga Europă cu felul ei de a interpreta piese grele de operă. Cu o voce cristalină şi un aspect angelic, micuţa olandeză a reuşit să câştige premiul cel mare la „Olanda are talent”. Nu-i aşa că ar merita să o auzim mai des?

Attraction la „Marea Britanie are talent”

Nu trebuie să ai o voce şocantă sau un aspect neobişnuit ca să câştigi un show de talente. Emoţia stârnită de un show de umbre poate câştiga inimile tuturor. Iată cât de emoţionantă este povestea de dragoste spusă de corpurile trupei Attraction la „Marea Britanie are talent”. Nu-i aşa că aţi vrea să vină şi la noi în ţară cu spectacole?

Rose „Osang” Fontanes, câştigătoarea filipineză a X Factor Israel

O surpriză pentru mulţi israelieni a fost câştigătoarea show-ului X Factor. Deşi nu este născută în Israel, ci în Filipine, de unde a venit ca să aibă grijă de persoanele în vârstă, Rose a reuşit să impresioneze şi juriul şi telespectatorii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter