Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă

De Diana Zagrean, pe

Pleci în vacanţă cu fetele, asta e clar, dar trebuie să ai grijă cu cine te însoţeşti vara asta, pentru ca escapada să fie una plăcută. Dacă destinaţia şi locul de cazare au fost alese cu atenţie, la fel trebuie să faci şi cu prietenele pe care le iei cu tine. Iată care sunt cele cinci prietene pe care ar fi util să le iei în vacanţă.
Sufletul petrecerii
Toate avem o prietenă în grupul nostru care e mereu pe fază unde se petrece cel mai tare. Ea e cea care dansează pe mese în serile când ieşiţi fără iubiţi şi tot ea e cea care poveşteşte cele mai şocante întâmplări din viţa ei, fără reţineri.
Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă
E bine să o inviţi şi pe ea pentru simplul motiv că lângă sufletul petrecerii nu ai cum să te plictiseşti. Dacă vreo o vacanţă amuzantă, cu multe amintiri la întoarcere, dă-I un telefon.
Ghidul turistic
O mai ţii minte pe prietena ta care te ajută mereu cu GPS-ul şi care câştiga mereu concursurile de orientare turistică în liceu. Nici pe ea nu trebuie să o uiţi acasă vara asta, mai ales dacă te-ai decis pentru o vacanţă în natură, sălbăticie sau printre animale sălbatice.
Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă
Trebuie să o inviţi şi pe ea, pentru că vei fi sigură că veţi ajunge la destinaţie, că veţi avea protecţie pentru ţânţari, lanterne şi sfori de rezervă, în caz că se rupe ceva la bagaje. În plus, ea ştie totul despre zona în care vă duceţi şi are cele mai actualizate hărţi la îndemână.
Relaxata supremă
Dacă primele două prietene din grupul tău se vor ocupa de partea aventuroasă a vacanţei, ai nevoie şi de cineva care să te ajute să te relaxezi şi să te bucuri de momentele de linişte.
Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă
Sigur ai o prietenă care îţi recomandă mereu să iei lucrurile mai uşor, să nu te mai consumi cu problemel de la muncă şi să nu mai suferi aşa tare când un bărbat îţi frânge inima. Dă-I un telefon şi cheam-o cu tine în vacanţă, ca să temperezi momentele de aventură cu dulce relaxare.
Medicul de gardă
Toată lumea speră ca în vacanţă să nu intervină urgenţe medicale şi nimeni să nu se îmbolnăvească, dar viaţa e plină de surprize, mici care au stat în soare prea mult şi sucuri uşor fermentate. Cel mai bine ar fi să o iei cu tine pe prietena care are întotdeauna o pastilă la îndemână. Cea care aprovizionează pe toată lumea cu aspirină, analgezice sau care are întotdeauna un absorbant în plus.
Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă
Cu ea, ştii sigur că în caz de nevoie sau urgenţă, o să existe cineva cu sânge rece, bandaje, plasturi, numere de clinici şi cunoştinţe de prim ajutor. Poate că nu ştie manevra Heimlich (manevră de resuscitare folosită în caz de inec cu o bucată de mâncare, sau obiecte mici), dar măcar are idee ce pastile să cereţi farmacistei dacă aţi mâncat ceva stricat sau dacă berea a fost prea rece.
Cea mai bună prietenă
Nu în ultimul rând, trebuie să iei cu tine singura persoană care le poate face pe celelalte să pară neimportante. Şi nu mă refer la prietenul sau soţul tău, ma refer aici la cea mai bună prietenă. Ea a fost cu tine când ai câzut pe bicicletă în clasa a doua şi a fugit să o aducă pe mama ta.
Vara 2012: 5 prietene pe care ar fi util să le iei cu tine în vacanţă
Tot ea te-a ascultat când în liceu, prima dragoste a eşuat şi credeai că n-o să mai iubeşti niciodată. Ea a fost lângă tine la parastasul căţelului şi la nunta colegei afurisite de muncă, ea te cunoaşte cel mai bine şi fără ea, vacanţa nu ar fi la fel. Dacă nu aţi vorbit de ceva tim, sau e plecată în străinătate, fă-I o surpriză şi mergeţi voi la ea.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter