Vacanţă de vis în staţiunea Cap Aurora!

De Unica.ro, pe

Situată între pădurea Comorova şi mare, aşezată pe un ,,tărâm” stâncos, cu ape limpezi şi valuri liniştite, micuţa şi fascinanta staţiune Cap Aurora este unul dintre cele mai căutate locuri liniştite de către familiile numeroase.
Dacă iubeşti marea, dar cei mici sunt poate prea mici pentru a sta mai multe ore la plajă, noi îţi venim în ajutor cu câteva propuneri. Tu te distrezi, iar cei mici învaţă să picteze! În timp ce tu te relaxezi pe plaja cu nisip fin, sau la piscina hotelului California 3* din Cap Aurora, cei mici învaţă lucruri noi la gădiniţa aceluiaşi hotel.
Nu numai că vor avea parte de numeroase petreceri organizate aici, cum ar fi concerte live în aer liber, teatru de păpuşi, ateliere de creaţie sau alte centre în care se vor distra pe cinste, dar nici nu vor plăti cazarea sau mâncarea dacă nu au mai mult de 12 ani.
Relaxare în jacuzzi şi plimbări cu vaporaşul Ce ai zice de un cocktail colorat, cu capsuni şi fructul pasiunii, în timp ce te afli în spumă cu miros de fericire, iar în surdină se aud piesele tale favorite? Relaxează-te în jacuzzi-ul hotelului, sau fă scurte plimbări cu vaporaşul pe mare, vei putea observa foarte multe vietăţi marine, iar dacă te încumeţi şi decizi să faci scufundări vei fi absolut cucerit de cât de frumoasă este Marea Neagră.
Îţi recomandăm şi plimbările liniştite pe faleză pentru că ai ce admira… staţiunea este curată şi elegantă. Poţi vizita şi împrejurimile cum ar fi staţiunea Jupiter, unei poţi gusta din preparatele tradiţionale cu peşte şi fructe de mare, în stil românesc.
Litoralul pentru toţi/Cap Aurora
Hotel California 3*- 199 lei/sejur de 6 nopţi cazare fără mic dejun în perioada 01.06 – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro), Telefon +40 241 73 13 04

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter