Unde să călătorești în 2019, în funcție de zodie

De Oana Savin, pe
Poate crezi că astrologia este o prostie sau doar o formă de scuză pentru un comportament urât. Dar dacă crezi măcar puțin în astrologie îți poți da seama că este destul de distractivă. Și câteodată este chiar exactă. Așadar, când decizi unde vrei să călătorești în 2019, poate ar trebui să ții cont de semnul tău zodiacal pentru a avea parte de vacanța perfectă.

Berbec – Pregătește o călătorie în Mongolia

Odată ce Berbecul vede un loc pe Instagramul prietenilor săi, imediat își pierde interesul unei călătorii în acel loc. Deoarece dacă Berbecul nu este primul, este ultiml și care mai este scopul unei călătorii dacă mergi pe urmele altcuiva. În timp ce Mongolia nu este chiar nedescoperită, ai putea fi primul dintre prietenii tăi care se poate bucura de munții Khentii.

Taur – Experimentează cele mai fine lucruri ale vieții în Argentina

Deși nu îți place să cheltuiești bani fără rost, nu ești nici genul de persoană căreia să îi placă lucrurile ieftine. Vrei ce e mai bun pe lume, la un preț rezonabil, iar Argentina își oferă energia, scenariul și cultura rafinată pe care mereu o cauți la un preț responsabil. Aici poți mânca la cele mai luxoase restaurante și să bei cel mai bun vin fără să ai la sfârșit o notă de plată care să te înfurie.

Gemeni – Mergi în capitala bârfelor lumii, Los Angeles

Dacă este un lucru pe care Gemeni îl iubesc, acela este o bârfă bună, iar în Los Angeles vei avea destule. Doar plimbându-te prin Los Angeles timp de câteva zile vei avea ocazia să faci fotografii vedetelor și locurilor în care acestea iau masa. Și poate și celor cu care iau masa.

Rac – O casă la malul mării în Maine

Se spune că Racul este controlat de Lună, dar să fim sinceri: de fapt ești controlat de stomacul tău. Și deși o clătorie culinară prin San Francisco sau Paris poate suna minunat, orașele mari și impersonale nu te rerpezintă. Mai degrabă ai închiria o casă undeva lângă apă, unde să îți inviți prietenii și familia alături de care să servești mese delicioase. Iar pentru asta, Maine este locul perfect.

Leu: Răsfață-te ca o regină în Thailanda

Leilor le place să fie tratați ca și cum doar ei ar conta. Ești liderul, cel aflat la conducere și dacă toată lumea din jurul tău nu te tratează așa, începi să îți pui la îndoială poziție în ierarhia junglei. De aceea trebuie să mergi în Thailanda, unde serviciile Asiei te fac să te simți ca un VIP.

Fecioară: Fă o călătorie organizată în Israel

Nimic nu poate mai fericită o Fecioară ca un itinerariu strict și de care să te ții. Și cât timp ești capabil să faci o listă și să verifici totul de pe ea, aceasta este vacanța ta! Ai nevoie de un loc unde să poți umple fiecare zi, de la micul dejun la cină, fără să pierzi prea mult timp pe drum. Deoarece acest lucru nu ar fi practic, iar un lucru pe care Fecioarele îl iubesc mai mult decât un program bine definit este practicitatea.

Un tur organizat prin Israel este cea mai bună vacanță pentru o Fecioară, indiferent de religie, datorită istoriei și locurilor.

Balanță: Nu îți face griji în privința deciziilor, în Caraibe

Balanța poate fi un companion de călătorie extrem de frustrant deoarece nu sunt buni atunci când vine vorba de luarea unor decizii. Doar să decidă cu ce să se îmbrace poate fi un proces de 45 de minute. Balanța are nevoie de un loc unde toate deciziile să fie luate de altcineva, iar ele doar să stea și să se relaxeze. De aceea o vacanță la un resort all-inclusive este vacanța ideală pentru o Balanță.

Scorpion: Dansuri pasionante în Columbia

Niciun alt semn zodiacal nu te va face să iei decizii proaste la fel ca Scorpionul. Doar o privire din partea pasionantului Scorpion și știi dacă vor să faceți ceva uimitor, chiar dacă probabil mai târziu veți regreta. Și dacă există o țară unde un Scorpion poate găsi o mulțime de oameni gata să îl urmeze în vizuina iepurelui, aceasta este Columbia. Această țară frumoasă și colorată are o viață de noapte fără rival în emisfera vestică.

Săgetător: Vezi cât poți de mult pe o croazieră pe Marea Mediterană

Lista ta de locuri în care vrei să mergi este extrem de lungă. Îți petreci fiecare weekend departe de casă, așa că o vacanță prelungită care să te facă să vezi cât mai multe locuri posibil într-o perioadă scurtă de timp este ceea ce ai nevoie. Dar tot îți dorești să înveți cât mai multe despre fiecare loc în care mergi. O croazieră în Caraibe poate suna perfect, nu-i așa?

Capricorn: Depășește-ți limitele în Tokyo

Timpul petrecut pe plajă sau explorarea unui parc este o pierdere de vreme pentru tine! Mai degrabă te-ai urca pe cele mai înalte acoperișuri din Tokyo, desfătându-te cu priveliști ale celui mai ocupat oraș al lumii, pretinzând că îți aparține.

O călătorie pe ținutul soarelui răsare îți va oferi structura pe care o dorești cu o cultură bazată pe muncă, formalitate și realizări și o atitudine de muncești din greu, joci tare ce lasă puțin timp lucrurilor care sunt o pierde de timp precum somnul.

Vărsător: Construiește școli în America Centrală

Vărsătorul adoră să fie în apropierea apei, dar este nevoie de mai mult de o priveliște frumoasă și o manichiură pentru a face ca o călătorie să merite. Călătoria ta ideală înseamnă ceva ce îți permite să zâmbești la gândul că vacanța ta a făcut diferența în viața cuiva.

O asemenea satisfacție își va oferi America Centrală, unde poți lucra ca voluntar, într-un sat. Aici vei avea ocazia să construiești școli, case sau să plantezi legume și fructe.

Pești: Reîntoarce-te în apă în Maldive

Peștii au nevoie să fie înconjurați de Ocean. Sau poate să se scufunde în el. Ai nevoie de un lanț de insule localizate în mijlocul Oceanului Indian pentru care ai nevoie de mai multe zile să le vizitezi. Maldive, fă cunoștință cu Peștii.

Aici vei putea combina cele două lucruri care îți plac atât de mult: apa și luxul. Vei beneficia de masaje în corturi amplasate la malul oceanului turcoaz.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter