Bizar: Top 4 femei care alăptează animale

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:32

Nevoile fiziologice sunt completate de nevoi mult mai complexe, care ne fac să ne simţim puternici, să avem un rost pe lume, să aparţinem unui grup, etc. Unele femei simt nevoia să fie mame, fie şi pentru animale. Iată câteva cazuri de femei care alăptează animale ca să se simtă “complete”.
Copiii au primit biberon, căţelul este alăptat la sân
Terri Graham, mamă a doi copii, nu-şi putea alăpta natural proprii copii. Cei doi bebeluşi ai femeii au refuzat să sugă atunci când erau mici aşa că ea a trebuit să-i hrănească cu biberonul.
Simţindu-se nesatisfăcută ca mamă, femeia a recurs la un gest ciudat. Ea s-a apucat să alăpteze câinele familiei şi face asta de doi ani de zile. Astfel, ea spune că se simte împlinită ca mamă şi nevoile fiziologice îi sunt satisfăcute.
Hrăneşte copii şi maimuţe deopotrivă
Un cuplu din provincia Nanyang, din China a dat un nou sens „maimuţărelii”. Huang Aiqing, în vârstă de 34 de ani este dresor de maimuţe, iar soţia lui, Jiao Xinzhen, în vârstă de 27 de ani le dă să sugă cu regularitate.
Femeia declară că simte maimuţele ca pe proprii copii şi că au ajuns să aibă o legătură foarte strânsă. De multe ori, năstruşnicele făpturi chiar se strecoară în patul conjugal al celor doi pentru a suge pe furiş puţin lapte înainte de culcare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter