Un cuplu de pensionari a câștigat 65 milioane de euro la loterie

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 03 august 2018, 13:52
Un cuplu de pensionari din Scoția a câștigat marele premiu de 65 milioane de euro la loterie. Cei doi deja și-au cumpărat o mașină și își caută o casă în Caraibe, după ce au obținut marele premiu pe 10 iulie.

Fred (67) și Lesley 9%&) din Aberdeenshire, Scoția, au avut un șoc în momentul în care biletul lor câștigător a fost rupt în două de angajații magazinului local care au crezut că este necâștigător.

Am înmânat biletul tânărului pentru a-l pune în aparat, spunându-mi că este necâștigător. A rupt biletul în două și l-a aruncat la gunoi, așa cum face în general cu toate biletele necâștigătoare. Dar de această dată, terminalul a produs un sunet, anunțând că trebuie să păstrez biletul și să sun la Camelot. Angajatul magazinului l-a luat repede din coșul de gunoi și mi l-a dat, fără a realiza că este câștigător înainte de a-l arunca. Biletul a fost rupt, dar toate numerele erau încă vizibile așa că l-am luat și am dat telefonul”, a povestit bărbatul.

Citește și: Bărbat arestat pentru abuz psihologic, după ce i-a interzis iubitei să folosească rețelele de socializare

După ce a confirmat că toate numerele sunt corecte, Fred a așteptat ca soția sa să se trezească. Ea l-a băgat într-un plic pe care a scris „probleme financiare rezolvate”.

Aveam o viață confortabilă înainte de a câștiga, însă mereu am visat să locuim în străinătate. Mă gândesc la Franța, iar Lesley caută o locuință în Barbados”, a afirmat bărbatul.

De asemenea, ei se gândesc să doneze o parte din bani în scopuri caritabile.

Aniversarea căsniciei noastre este pe 20 august și peste câteva zile este ziua mea de naștere, așa că întâi vom sărbători și după aceea vom decide ce vom face în continuare”, a precizat Fred.

Citește și: Povestea Paraschivei, fata de la țară care a intrat la medicină cu 9.40

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter