Un bărbat a fost arestat după ce a luat micul dejun cu o femeie

De Oana Savin, pe
Un bărbat a fost arestat după ce a postat pe internet un filmuleț în care apare luând micul dejun alături de o femeie din Arabia Saudită.

După ce filmulețul de 30 de secunde în care bărbatul apare stând la masă cu o colegă ce purta un voal pe față, a devenit viral pe internet, acesta a fost arestat.

În imagini cei doi glumesc despre faptul că nu au mai invitat pe nimeni să li se alăture la masă și apoi femeia pare să îl hrănească pe bărbat.

Userii Twitter au răspândit rapid filmulețul însoțit de un hashtag arab ce înseamnă „un egiptean luand micul dejun cu o saudită”.

Citește și: O educatoare a refuzat florile din prima zi de grădiniță. Ce i-a rugat pe părinți

Acest lucru s-a întâmplat pentru că micul dejun este împotriva legilor în Arabia Saudită, unde bărbații singuri și femeile trebuie să stea în locuri separate la serviciu sau la restaurant.

De asemenea, femeile nu au voie să întreprindă activități fără să fie însoțite un bărbat cum ar fi un tată, soț, frate sau fiu.

Potrivit BBC, bărbatul a fost arestat de Ministerul audit al Muncii și Dezvoltării Sociale, care îl acuză că ar fi „comis câteva violări grave și a ocupat un loc rezervat exclusiv saudiților”.

Este posibil ca acesta să fie deportat din cauza acțiunilor sale.

Acest filmuleț a dus la o diviziune culturală pe social media, unde mulți oameni s-au arătat revoltați de motivul pentru care egipteanul a fost arestat.

Un bărbat a fost arestat în Arabia Saudită după ce a luat micul dejun cu o femeie. Deoarece el era egiptean și ea saudită. Unii oameni încă trăiesc în trecut”, a scris o persoană pe Twitter.

Nu pot să cred că asta se întâmplă în 2018. Este o crimă să iei masa cu un coleg? Aceasta trebuie să fie gluma secolului”, a scris o altă persoană pe rețeaua de socializare.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut arma și pantalonii când a încercat să jefuiască un magazin

Totuși, nu toți au simțit la fel.

Mulți saudiți și-au arătat frustrarea pentru că femeia nu a fost pedepsită în niciun fel.

„Sunt o femeie saudită și jur că vreau ca și ea să fie pedepsită alături de el. Să râzi, să mănânci la locul de muncă… unde vă sunt limitele?”, a scris un alt utilizator Twitter.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter