Un bărbat a făcut un gest impresionant pentru a se întâlni cu o tânără pe care a cunoscut-o pe TikTok

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 august 2021, 16:16

O tânără a povestit cum iubitul ei a zburat mai mult de 1000 de km pentru a ieși la o întâlnire cu ea, după ce aceasta i-a lăsat un comentariu pe TikTok în care i-a dat de înțeles că ar fi interesată de el.

După ce Matt Bannon, în vârstă de 26 de ani, a postat un videoclip pe TikTok în care se întrecerea în piscină cu fratele lui, în cadrul unei petreceri oragnizate de sora lor, sute de femei i-au lăsat comentarii, potrivit metro.co.uk.

Am 25 de ani, sunt singură și văd că sunt și comentarii de la o atletă olimpică. Nu cred că pot să concurez cu ea, i-a scris și Taylor Bier, în vârstă de 25 de ani.

Tânăra a fost suprinsă să vadă că Matt i-a răspuns la comentariu și de acolo a pornit o serie de apeluri și mesaje pe Facetime.

Nu sunt genul de persoană care ar comenta la postarea unui străin sau care să urmărească video-urile lui, sperând că o să-i răspundă. Nu știu ce m-a apucat, dar am făcut aceste lucrurile, a dezvăluit ea.

Aceștia au observat că legau conversații foarte ușor și și-au dorit să lege o prietenie, dar evident,
lucrurile au mers mai departe de atât.

Citește și: Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Larisa Udilă a născut! Primele imagini cu fiul modelului, Milan

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

De la TikTok la o poveste de dragoste ca-n filme

După două săptămâni, Matt a făcut mișcarea îndrăzneață de a rezerva bilete de avion din Dallas, Texas, spre Omaha, Nebraska, să o întâlnească pe Taylor. O lună mai târziu cei doi s-au văzut.

Întâlnirea cu el a fost mult mai frumoasă decât mi-aș fi putut imagina. E super ciudat cum
se întâmplă lucrurile, a povestit Taylor.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că există TikTok, a spus și Matt.

Cei doi s-au mai văzut de câteva ori și au continuat să vorbească des. Au stabilit să se întâlnească în ultimul weekend al fiecărei luni, pe parcursul acestui an, în diferite locații de vacanță. Taylor l-a prezentat deja familiei ei pe Matt.

O luăm pas cu pas, știm cât de mult ne place unuia de celălalt și suntem fideli acestei relații. Stăm despărțiți mai mult decât stăm împreună, dar acele zile petrecute unul în compania celuilalt merită așteptarea, a mai mărturisit tânăra.

Am avut noroc că ne-am întâlnit așa și datorită modului în care se desfășoară lucrurile între noi, știu acum mai mult ca niciodată că totul se întâmplă cu un motiv.

Sunt foarte recunoscătoare pentru această aplicație pentru că fără ea Matt și cu mine nu am fi știut unul de celălalt, a mai spus Taylor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter