TREND HUNTER: terapie online, meditație în grădină, telefoanele închise

De Revista Unica, pe
Meditație în grădină

Mindful gardening este noul concept în materie de stil de viață în ascensiune. Explicația este simplă: plantele se integrează perfect în tradiția budistă de a fi prezent cu totul în moment. Designerii iau în calcul acest aspect atunci când creează spații verzi și grădini: culori liniștitoare (albastrul deschis), energizante (galbenul strălucitor) sau chiar terapeutice (lavanda), pentru a crea un mediu relaxant.

Terapie online
Ne rezolvăm tot mai multe treburi via internet, așa că e absolut firesc să ajungă și la noi servicii de psihoterapie și consiliere psihologică online. Fără drumuri la cabinet, fără camere de așteptare și cu confidențialitate totală. Ședințele se desfășoară fie prin chat, fie cu camera video, iar partea cea mai bună este că le poți accesa de oriunde din lume.

TREND HUNTER: terapie online, meditație în grădină, telefoanele închise

Telefoanele închise!
Știți momentul acela când ieși la cină cu prietenii sau iubitul și toată lumea stă cu privirile în ecranul telefonului? Ei, tocmai de aceea mai multe restaurante din lume au început să impună aregula no-phone. Fie îl lași la intrare, fie patronii au găsit soluții de ecranare a semnalului astfel încât să facă imposibila folosirea. Așa că nu ai de ales decât să… hm, vorbești cu cel de lângă tine.

 

Foto: 123rf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter