TREND HUNTER: ce se poartă vara asta

De Revista Unica, pe
Yoga canin

Un trend foarte simpatic: Doga, adică „uniunea sacră dintre câine și stăpânul său”, după cum o definește Mahny Djahanguiri, inventatorul acestui concept. E simplu: clase de yoga la care poți veni cu cățelul, care este lăsat să se manifeste liber!

Kimoji by Kardashian
Când Kim Kardashian lansează ceva, poți să fii sigură că va avea succes instant. Este cazul noilor huse pentru telefoane pe care vedeta le-a lansat în colaborare cu LuMee, brandul ei preferat. Colecția Kimoji cuprinde patru variante, înfățișând-o pe Kardashian în cele mai faimoase momente.

TREND HUNTER: ce se poartă vara asta

Carnețele artistice
Fie că ești artist, scriitor sau muzican, e important să ai papetăria potrivită când faci planuri creative sau îți notezi ideile… Cei care sunt fani ai carnetelor Moleskine, se vor bucura să afle că s-a lansat The Art Collection, o linie de carnete și jurnale dedicate artei.

TREND HUNTER: ce se poartă vara asta

Bruschetta Bar
Vara asta se poartă… bruschetele! Fie că îți serbezi ziua, ieși la un picnic sau pur și simplu îți inviți prietenii la cină, îți sugerăm să-ți creezi propriul bar de bruschete – unul dintre cele mai simple feluri de mâncare. Pentru decor și food styling, Pinterest poate fi o sursă de inspirație. Poftă bună!

TREND HUNTER: ce se poartă vara asta

Foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter