Trei comedii la cinema. Tu pe care o alegi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Sfârşitul de săptămână se anunţă foarte vesel cu trei comedii care iau cu asalt cinematografele. Trei comedii spumoase, dintre care, întâmplător, două sunt cu profesori,
vor rula în acest weekend pe marile ecrane, aşa că, vrei, nu vrei, umorul şi bunadispoziţia vor fi garantate.

Tu pe care vrei să o vezi?

Bad Teacher/ Profă rea, dar buuună

În rolul unei profesoare fără scrupule, Cameron Diaz îşi dă examenul în faţa lui Justin Timberlake pe care încearcă din răsputeri şi prin orice mijloace disperate să îl cucerească.

Sperând să scape cât mai repede de slujba plictisitoare, Elizabeth Halsey este o profesoară de-a dreptul desfrânată, care nu refuză plăcerile vinovate ale vieţii, cum sunt băutura şi drogurile.

Farmecul său însă este ameninţat de colega sa de catedră, profesoara agasantă Amy (Lucy Punch), care îi cam pune beţe în roate.

Larry Crowne (2011)

Tom Hanks revine în comedii, şi pe ecrane, dar şi ca regizor, cu „Larry Crowne”, alături de Julia Roberts, colega din filmul „Charlie Wilson’s War”.

Filmul este o tragi-comedie care spune povestea lui Larry. Larry este un bărbat între două vârste, care rămâne fără serviciu, concediat din cauza crizei. Rămas fără ocupaţie, Larry se decide să îşi termine colegiul. Cine s-ar fi gândit că aici şi acum Larry îşi va găsi iubirea, în persoana profesoarei care îi predă cursurile?… nimeni alta decât Julia Roberts.

Cine zice, ăla este!/ Mine vaganti (2010)

Cine n-a recitat versurile răzbunării când era mic, are ocazia să vadă acum o ecranizare a acestui, să îi spunem, joc.

În regiza lui Ferzan Ozpetek, filmul este o comedie italienească despre doi fraţi homosexuali şi drama familiei lor conservatoare, şocată atunci când află adevărul despre copiii lor.

În Italia, filmul a fost un succes de box-office.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter