Top 5 lucruri scârboase găsite în mâncare

De Diana Zagrean, pe

Dacă un fir de păr în farfurie este de ajuns pentru a-ţi strica pofta de mâncare, cum crezi că s-au simţit oamenii care au găsit materii fecale în îngheţată sau un cap de găină în meniul de nuggets prăjite? Iată un top 5 lucruri scârboase găsite în mâncare.
Cap de găină într-un meniu Happy Meal
O mamă şi cei doi copii ai ei au comandat meniuri la un restaurant fast food local din Statele Unite. Pentru că micuţul de 6 ani nu se atingea de bucăţile crocante de pui din meniul chicken nuggets, mama s-a apucat, distrată, să consume carnea. Norocul ei a fost că unul dintre copii a ţipat înainte ca ea să ducă la gură un cap întreg de găină, prăjit din greşală odată cu bucăţile de piept de pui. Deşi managerului restaurantului le-a oferit mese gratis timp de două luni, femeia a intentat proces pentru daune de 100.000 dolari.

Broască moartă în cutia de suc
Bietul Fred DeNegri tocmai terminase de tuns iarba în grădină când şi-a deschis o doză de suc dietetic. Prima înghiţitură avea un gust oribil, iar textura sucului era mai degrabă de gel. Când a vărsat conţinutul suspect în chiuvetă, bărbatul a găsit o broască putrezită. Echivalentul american al OPC-ului a confirmat bănuielile îngrozitoare.
Materii fecale în îngheţata de ciocolată
Un cuplu de turişti veniţi la Sydney în vacanţă au intentat proces unui restaurant, după ce aceştia le-au servit îngheţată de ciocolată cu materii fecale. Cei doi făcuseră observaţii personalului restaurantului, legat de zgomotul derajant al televizoarelor date foarte tare pe un meci de fotbal. Cei doi susţin şi acum că din cauza apostrofărilor, angajaţii restaurantului s-au răzbunat, servinduţle îngheţata de ciocolată cu…surprize.
Prezervativ găsit în supă
În 2002, o turistă venită în California pentru celebra supă de scoici (supă opacă, asemănătoare la aspect cu ciorba de burtă cu smântână) servea deliciosul preparat într-un restaurant cu specific pescăresc. Când ea a găsit un prezervativ în supă, managerul a încercat să dea vina pe furnizorii conservelor de scoici, dar tribunalul a votat în favoarea clientei, care a încasat o sumă secretă.
Deget în crema deîngheţată
Un bărbat care cumpărase îngheţată cremă la cutie de la o gelaterie locală din Statele Unite a avut un şoc când şi-a dat seama că mesteca un deget uman şi nu o bomboană sau nucă. Misterul degetului s fost elucidat când managerul fabricii de îngheţată a mărturisit că un angajat suferise un accident cu ceva timp în urmă şi în timp ce colegii îi ofereu primul ajutor, bucata de deget a înaintat pe banda de producţie.
Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter