„The Hangover 2 ” şi alte premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Una dintre cele mai reuşite comedii din ultimii ani, „The Hangover 2” te îmbie în acest weekend să iei parte la cea mai mare mahmureală din 2009, o comedie ameţitor de savuroasă.

Marea Mahmureală 2/ The Hangover Part II

Savurată şi în 2009, dar mai aşteptată în acest an, cea de-a doua repriză de mahmureală se anunţă de două ori mai straşnică.

O comedie spumoasă, cu patru actori ameţitor de fermecători – Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha -, „Marea Mahmureală 2” nu trebuie ratată sub nicio formă în acest weekend.

Phil, Stu, Alan şi Doug călătoresc Thailandă, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuşi, lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum au fost plănuite.

"The Hangover 2 " şi alte premiere la cinema

Nevasta la putere/ Potiche

După sublima comedie „Made in Dagenham” despre greva maşinistelor de la fabrica Ford, cineaştii francezi ne propun o nouă porţie copioasă de haz. În regia prolificului François Ozon, cu o distribuţie de primă mână – celebrii Gérard Depardieu, Catherine Deneuve şi Fabrice Luchini -, filmul, deşi aproape croit după scenariul lui William Ivory (Made in Dagenham), este absolut seducător.

Suzanne, o casnică supusă, soţia bogatului industriaş Robert Pujol, care-şi administrează fabrica de umbrele cu un pumn de fier şi este deopotrivă de sever cu copiii şi consoarta sa. Când muncitorii intră în grevă şi îl iau pe Robert ostatic, Suzanne preia conducerea fabricii. Dar când Robert se întoarce pus pe treabă dintr-o croazieră, lucrurile se complică.

"The Hangover 2 " şi alte premiere la cinema

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter