The Cranberries vin din nou la Bucureşti

De Diana Zagrean, pe

Turneul trupei irlandeze The Cranberries a început pe 2 octombrie şi cuprinde 30 de oraşe, printre care şi Bucureştiul. Citeşte mai multe despre The Cranberries şi concertul de pe 11 octombrie de la Romexpo.
Turneul „In Support of Roses” se va desfăşura în perioada octombrie – decembrie şi va străbate ţări ca Anglia, Spania, Germania, Slovacia, Polonia, Franţa, Italia, Luxemburg, Belgia, Olanda, Elveţia, Austria, Cehia şi Serbia.
Mult aşteptatul album nou al irlandezilor de la The Cranberries se numeşte Roses şi a fost lansat în această primăvară. Este cel de-al şaselea material discografic al formaţiei înfiinţate în 1989.
Membrii trupei au declarat că pentru cel mai nou album al lor au procedat la fel ca de fiecare dată, cu multă răbdare, până când au fost complet mulţumiţi de rezultat.
Primul lor album, „Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”, lansat în 1993 le-a adus vânzări de peste 5 milioane de copii în lumea întreagă şi i-a făcut celebri pe Glob.
Poate cele mai celebre piese ale formaţiei, „Zombie” şi „Ode to My Family” au venit, însă, odată cu cel de-al doilea album al trupei, „No Need to Argue” care le-a adus trei discuri de platină celor de la The Cranberries.
„To the Faithful Departed” a fost lansat în 1996, în timp ce „Bury the Hatchet” în 1999, iar în 2001 „Wake up and Smell the Coffe”.
The Cranberries au luat o pauză în 2003, pentru a reveni în forţă acum, cu materialul Roses şi hiturile consacrate, printre care: „Linger”, „Zombie”, „Free to Decide”, „Ode to My Family”, „Animal Instinct”, sau „Dreams.
Bilete pentru concertul The Cranberries ce va avea loc pe 11 octombrie 2012 de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile la 160 sau 220 lei.
Foto: Northfoto
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter