Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 20 septembrie 2018, 13:36
O tânără cu handicap a ajuns finalistă la Miss Italia 2018, dar a stârnit o campanie de jigniri pe internet. Replica ei la insultele primite este genială.

Chiara Bordi este o tânără cu handicap, în vârstă de 18 ani, care a fost taxată aspru de anumite persoane din mediul virtual pentru îndrăzneala de a participa la un concurs de frumusețe, în ciuda faptului că poartă o proteză la picior.

Fata din comuna Tarquinia, din centrul Italiei, a suferit un accident la vârsta de 13 ani, în urma căruia a ajuns să poarte o proteză la membrul inferior stâng. Asta nu a împiedicat-o să ducă o viață cât mai normală și să-și urmeze visurile.

Chiara Bordi, tanara cu handicap de la miss italia 2018 pe o motocicleta, imbracata in costum de baie

Astfel a ajuns să participe la concursul de frumusețe Miss Italia 2018, unde a reușit să se califice în finală. Deși nu a câștigat, Chiara a defilat, în cadrul unei dintre probe, în costum de baie, asemeni celorlalte concurente.

Tânăra a fost insultată pe rețelele de socializare de internauți care au considerat că s-a folosit de handicapul ei pentru a primi voturile necesare câștigării concursului: „Ai fost votată pentru că ești mutilată”, „Ești dezgustătoare, du-te acasă și nu-i mai deranja pe italieni care te votează doar pentru că ești mutilată”, i-au scris mai multe persoane, conform Libertatea.ro.

Tânăra cu handicap le-a dat internauților o replică genială

Chiara Bordi nu s-a lăsat doborâtă de aceste răutăți și le-a dat o replică pe măsură celor care au insultat-o, motivându-și participarea la concurs. Tânăra a explicat că și-a dorit să arate tuturor faptul că viața e frumoasă chiar și atunci când treci prin drame care lasă semne toată viața.

„Mie imi lipseşte un picior, dar vouă o inimă şi un creier”, a răspuns Chiara.

„În spatele tuturor acestor răutăţi se ascund frustrări şi insatisfacţii. Nu victoria este lucrul care mă interesează, ci să arăt lumii că viaţa este în continuare frumoasă”, chiar şi atunci când „renaşti în urma unei drame”, a adăugat tânăra.

Câștigătoarea concursului de la Milano, Miss Italia 2018, a fost Carlotta Maggiorana.

Citește și: 

Andreea Berecleanu și-a retras copiii de la școlile de stat. Vedeta a explicat această decizie

Fântânile din Piața Unirii se vor redeschide după ce au fost modernizate

Sursă foto: Facebook, Alessandro Sigismondi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter