Surpriza de care a avut parte personalul unui restaurant din partea unui client, în preajma Crăciunului

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 13 decembrie 2017, 18:10
Era o zi obișnuită de lucru pentru Delia Meek, o chelneriță din Arizona, când un client misterios a intrat în restaurant să comande micul dejun.

Bărbatul a servit doar ouă cu bacon, dar când a venit momentul ca acesta să achite nota de plată, atât Delia, cât și ceilalți colegi ai săi, au avut parte de o surpriză imensă, pe care nu o vor uita prea curând. Pentru nota de plată în valoare de 17,23 dolari, clientul a lăsat un bacșiș  de 2.000 de dolari.

În partea de jos a bonului fiscal, „Secret Santa” din Arizona a lăsat un și un mesaj pentru chelnerița care i-a preluat comanda. „Te rog să împarți acești bani cu restul personalului. Crăciun fericit!”, a scris bărbatul.

„Nu mi-a venit să cred ce se întâmplă”, a povestit ulterior Delia Meek. „M-am dus la manager și i-am povestit totul”, a adăugat chelnerița.

Meek a explicat că bărbatul misterios a petrecut aproximativ o oră în restaurant, mâncându-și micul dejun în valoare de 17,23 dolari.

„Am realizat ce s-a întâmplat abia după plecarea lui, când m-am dus să ridic nota de plată”, a mai spus chelnerița.

Cei 2.000 de dolari au fost împărțiți la cei nouă chelneri ai restaurantului, fiecare dintre ei primind câte 220 de dolari, ceea ce a făcut o mare diferență pentru ei.

Angajații restaurantului nu au avut șansa să îi mulțumească personal benefăcătorului lor, dar nu vor uita niciodată acest gest mărinimos.

„Îi mulțumesc foarte mult! Aș fi vrut să îi pot mulțumi personal și să îl îmbrățișez”, a conchis chelnerița Delia Meek.

Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Gestul emoționant făcut de un cuplu după ce a primit comanda cu întârziere la restaurant

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter