Soțul o înșela și o agresa verbal. Ce a decis femeia a impresionat o lume întreagă

De Adina Radu, pe
Nu auzi în fiecare zi o femeie care să spună că divorțul a fost mană cerească, dar pentru Betsy Ayala de 34 ani chiar așa a fost.

Betsy a avut probleme cu greutatea toată viața, dar greutatea cea mai mare a avut-o după ce a adus-o pe lume pe fiica sa în 2013.

Cântărind 118 kg, femeia nu era preocupată de sănătatea ei fizică, cât de cea mentală, pentru că începuse să lupte cu anxietatea și depresia postnatală.

Fratele ei a încurajat-o să facă alegeri mai bune privind ceea ce mânca. Nu prea avea timp de gătit având în vedere că avea grijă de un nou-născut, dar s-a străduit.

Deși nu era intenția ei să slăbească, kilogramele au început să se topească destul de repede. În plus, își învinsese depresia și se simțea bine. Din păcate, lumea ei s-a prăbușit când a aflat că soțul ei o înșela cu iubita sa din liceu și că o făcea grasă și vacă ori de câte ori vorbea despre ea.

Betsy a încercat să se împace cu soțul ei, dar fără rost, așa că s-a decis să își schimbe radical viața, mai ales pentru fiica ei.

La începutul anul 2014, Betsy și-a propus să devină mai activă, să facă sport, să se schimbe. A început să meargă la sală șase zile pe săptămână, nu a mai băut băuturi carbogazoase și nu a mai mâncat mâncăruri procesate.

Trei ani și jumătate mai târziu, Betsy a reușit să cântărească 72 kg. Femeia le avertizează pe cele care vor să încerce această schimbare că este greu la început, dar că o dată ce vor începe să vadă rezultatele, stilul de viață sănătos va deveni parte din viața lor.

Sursa foto Facebook

Citește și O mămică de 24 ani a murit la o lună după ce a început să ia pastile de slăbit

Citește și Doctorul Florin Bălănică a slăbit 100 de kilograme în 8 luni fără să facă sport

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter