Toată familia îl credea mort, dar abia după 10 ani s-a aflat adevărul

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 17 octombrie 2017, 14:11
Malcom Applegate, un bărbat din Marea Britanie, a dispărut de acasă în urmă cu zece ani, fără să anunțe pe nimeni. După ce l-au căutat ani de zile, crezând că a avut un accident, familia bărbatului se conformase cu ideea că acesta a murit.

Dar după zece ani, Malcom a luat legătura cu sora lui. Bărbatul a povestit că s-a hotărât să plece de acasă pentru că se săturase să-l certe soția că muncește prea mult și este mai mereu plecat de acasă. Așa că a ales să se refugieze într-o pădure, lângă un cămin de bătrâni, și s-a angajat acolo ca grădinar.

„Am lucrat ca grădinar timp de 25 de ani. Îmi iubeam jobul și încă îmi place grădinăritul. Când m-am căsătorit, viața mea a devenit instabilă. Cu cât munceam mai mult, cu atât soția mea se enerva mai tare pentru că nu îi plăcea să lipsesc mult timp de acasă. Începuse să mă controleze și îmi cerea să muncesc mai puțin. După o perioadă lungă în care am încercat să îmi salvez căsnicia, m-am decis să plec definitiv. Fără să spun vreun cuvânt cuiva, nici măcar familiei, mi-am făcut bagajul și am plecat. Am lipsit 10 ani. Am campat în pădure, lângă Kingston și am lucram ca grădinar la căminul pentru bătrâni de acolo”, a povestit Malcom Applegate pentru o publicație britanică.

Malcom spune că are o viață mult mai bună acum, inclusiv din punct de vedere social, deși are peste 60 de ani. El locuiește în continuare în azil, unde ajută cu ce poate și strânge bani în scop caritabil.

„Munca mea de acum este să fac lucruri mărunte, să ajut acolo unde este nevoie de mine. În timpul liber îmi place să strâng bani de la sponsori pentru a-i dona la alte adăposturi pentru cei neajutorați. Ultima oară am strâns 300 de lire”, a mai spus bărbatul.

Citește și – Și-a abandonat casa din cauza războiului, dar a continuat să plătească chiria timp de 70 de ani. Motivul s-a aflat abia după moartea ei

Citește și – Tatăl ei a dispărut fără urmă în 1979. După 30 de ani, a făcut o descoperire neașteptată pe Internet

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter