Şocant: Poveşti incredibile cu şi despre silicoane

De Diana Zagrean, pe

Unele femei au avut parte de experienţe incredibile după ce şi-au pus implanturi cu silicon. De la femeia care a fost salvată de la moarte de sânii falşi, la femeia care şi-a cusut un săculeţ cu cenuşa soţului de implanturi, sau femeia care sparge lucruri cu silicoanele, toate sunt poveşti bizare. Iată 5 poveşti incredibile cu şi despre silicoane.
Salvate de implanturi
O femeie din Los Angeles pe nume Lydia Carranza a fost salvată de silicoanele pe care şi le pusese de curând. Ea a fost împuşcată în piept de soţul unei colege şi nu ar fi supravieţuit atacului dacă sânii falşi nu ar fi oprit glonţul.
O altă femeie a avut un accident de maşină grav. Maşina pe care o conducea Elena Marinova , din Bulgaria nu avea airbag-uri şi femeia nu ar fi supravieţuit oribilului carambol dintre mai multe maşini dacă nu ar fi avut implanturi. Sânii ei de cupă dublu D au acţionat ca nişte airbag-uri şi i-au protejat organele interne.
Femeia care îşi poartă soţul aproape de inimă…la propriu
Sandi Canesco, din Australia şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină. Văduva de 26 de ani a decis să îşi ţină soţul aproape după moarte şi s-a operat astfel încât cenuşa lui să fie cusută pe unul dintre implanturile din sâni. Ea a spus că astfel îşi poartă iubitul aproape de inima ei.
Femeia care sparge obiecte cu sânii falşi
Susan Sykes, cunoscută şi ca Busty Heart are un talent cel puţin bizar. Femeia de 47 de ani şi implanturi de 9 kilograme sparge obiecte dure, fructe şi cutii de suc cu …sânii. Femeia a participat inclusiv la show-ul America’s Got talent, unde a reuşit să-l sperie pe David Hasselhoff.
Femeia ai cărei sâni au explodat în avion
O rusoaică din Moscova a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când sânii ei falşi au explodat pe când se afla într-un avion. Ea s-a simţit rău pe toată durata cursei dintre Moscova şi Los Angeles, dar problema a devenit cu adevărat gravă abia la aterizare, când Irena D a leşinat. Implanturile cu probleme au fost înlăturate, iar femeia a fost sfătuită să nu mai ignore riscurile implanturilor de sâni.
Bărbatul care şi-a siliconat sânii…tatuajului
Lane Jensen, un canadian împătimit al tatuajelor a decis că nu numai femeile reale merită o augumentare a sânilor. Bărbatul, originar din Canada, a decis să-şi opereze unul dintre tatuajele de pe picior care reprezintă o femeie sexy. Sânii tatuajului au fost măriţi cu două mini implanturi, iar acum bărbatul se poate mândri cu cel mai sexy tatuaj din întreaga ţară, în model 3D.
Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter