Şocant: Top 3 bătrâni nebuni. Pensionari care sar cu paraşuta

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:37

Oamenii bătrâni sunt asociaţi, de obicei cu înţelepciunea, calmul şi căldura bunicilor. Există, însă, şi excepţii. Iată 4 oameni care ţin morţiş să ne demonstreze că vârsta înaintată nu înseamnă o piedică în calea aventurii. Citeşte totul despre 3 bătrâni nebuni. Pensionari care sar cu paraşuta sau dau examene la 100 de ani.

Femeia care a dat BAC-ul al 106 ani

Reba Williams a termiant liceul Mount Vernon în 1925, dar nu a reuşit să obţină diploma de absolvire din cauza firii ei vulcanice.
Tânăra de atunci citise deja una dintre lecturile obligatorii, aşa că i s-a părut inutil să o citească din nou, pentru examen. Pentru că a vut tupeul să refuze comisia atunci când i s-a cerut să facă un rezumat cărţii, femeia a rămas fără diploma de liceu.
La 106 ani, femeia regreta că nu a avut şi ea, BAC-ul luat, aşa că reprezentanţii liceului s-au îndurat.
Femeia nu este singura care a avut astfel de idee, având în vedere că un bărbat de 106 de ani din Massachusetts şi-a luat BAC-ul tot după pensie.

Femeia care a sărit cu paraşuta la 100 de ani

O braziliancă şi-a îndepinit visul de o viaţă şi a sărit pentru prima oară cu paraşuta la vârsta venerabilă de 100 de ani.
Şocant: Top 3 bătrâni nebuni. Pensionari care sar cu paraşuta
Aida Gemaque Mendes şi-a liniştit rudele îngrijorate, amintindu-le că dansează, merge la plimbare, joacă volei, baschet şi fotbal, fără să-şi scrântească vreun şold.
Citeşte şi Şocant: Top 4 pensionari plini de tatuaje. Tu ai face asta la vârsta a treia?

Bărbatul care a făcut bungee jumping la 83 de ani

Helmut Wirz, din Germania avea 83 de ani în august 2008 când a decis să facă o nebunie aproape de finalul vieţii.
Neamţul adunase de-a lungul vieţii peste 28 de sărituri cu coarda elastică, dar s-a gândit că încă una nua re ce să-i strice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter