Singură şi… fără bani. 5 soluţii salvatoare

De Lumea Femeilor, pe

Cum depăşeşti momentul?
Eşti într-o perioadă dificilă a vieţii tale: nu-ţi ajung banii pentru nevoile personale dar, mai grav, nu ai pe nimeni care să te aline. Nu te necăji, soarele va răsări şi pe strada ta… cu puţin ajutor

► Dacă nu ai o situaţie financiară foarte bună, nu înseamnă că vei rămâne şi singură pentru mult timp. Doar că cele două “belele”, picate în acelaşi timp pe capul tău, îţi dau senzaţia că nu vei mai ieşi din această încurcătură. Depinde doar de tine! Dacă nu eşti hotărâtă să închei perioada de calvar, nu o să se întâmple. Dar dacă placi pe cineva – un coleg, un prieten, un vecin -, nu ezita să îl faci să înţeleagă ce simţi.
►Dacă ai obţinut un rendez-vous, nu uita că de la prima întâlnire plecaţi amândoi cu primele impresii. Aşa că nu este necesar să fii foarte… sinceră. Nu trebuie să ştie despre problemele tale cu banii, chiar de la început. În primul rând, îl sperii (nu vrea să se încarce cu problemele tale, de la prima întâlnire), iar în al doilea rând, poate că nu îţi place de el atât de mult, încât să-i faci confidenţe. 
►Sugerează-i să megeţi într-un loc mai ieftin, unde să vă simţiţi bine. Poţi veni chiar tu cu nişte idei. Sau poţi cerceta pe internet şi poţi găsi vernisaje sau târguri, locuri unde nu cheltuiţi nimic, dar unde te poţi simţi minunat. Dacă vreţi să petreceţi o seară de neuitat, puteţi merge la karaoke. El va fi absorbit de dinamismul tău, cui îi va mai păsa de nota de plată? Cu toate acestea, nu comanda şampanie… şi un pahar cu suc poate fi binevenit.
►După prima întâlnire, în care v-aţi simţit formidabil, îl poţi invita la tine acasă. Prepară ceva rapid, ca să nu creadă că ai stat toată ziua în bucătărie pentru el, şi vorbiţi despre voi. Contează mai mult dacă vă plac aceleaşi filme sau dacă aţi citit aceleaşi cărţi, decât dacă aveţi aceeaşi sumă în portofel. Nu? Dacă pregăteşti o prăjitură pentru desert, s-ar putea să te ceară în căsătorie! Se pare că bărbaţii sunt fascinaţi de femeile care gătesc bine.
►Împrumută o sumă mică de bani – ca să îţi permiţi să o returnezi – şi fă-i o surpriză. Cumpără-i, fără motiv, un obiect care i-ar plăcea. O să fie surprins şi încântat, iar tu vei fi cea care a inaugurat “ritualul cadourilor”. 
Problema cu partenerul a fost rezolvată, o mai ai pe cea financiară. Dar acum simţi că poţi face orice, nu-i aşa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter