Și-a riscat viața din dragoste și își crește copilul în spital, după ce a fost împușcată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 05 octombrie 2017, 15:11
Fotografia unei tinere mame care merge pe coridorul spitalului cu un glonț în spate și un  bebeluș în brațe a devenit virală pe Internet.

Femeia din această imagine se numește Summer Clayton, are 22 de ani și este una dintre victimele masacrului de la Las Vegas. Ea l-a acoperit cu propriul trup pe Michael Garcia, logodnicul ei în vârstă de 24 de ani, care a fost împușcat în cap de către Stephen Paddock.

Summer a fost împușcată apoi în omoplat, în timp ce era culcată la pământ, încercând să îl protejeze pe Michael de focurile de armă. Din fericire, cei doi îndrăgostiți nu au luat-o și pe fetița lor de doar trei luni la festivalul de muzică country. Potrivit The Telegraph, Michael Garcia, care este de profesie ofițer de poliție, se află „într-o stare gravă, dar stabilă”, după ce a suferit o intervenție neurochirurgicală, care a fost finalizată cu succes.

Summer Clayton, care se simte norocoasă că a scăpat cu viață în urma acestui atac, a fost internată în același spital cu soțul ei și continuă să își îngrijească fiica, în ciuda condiției sale.

„Dacă aceasta nu este definiția unei femei puternice, nu știu care ar putea fi”, spune prietena lui Summer, Lauren Harkins, care a postat o fotografie impresionantă pe Facebook, cu tânăra mamă împușcată, în timp ce își ține în brațe fiica de trei ani pe holul spitalului.

Lauren spune că imaginea captează perfect ce femeie puternică și curajoasă este prietena ei.

„Summer a primit un glonț în spate pentru a salva viața altcuiva și continuă să fie puternică pentru copilul și dragostea vieții ei. A luat acel glonț pentru logodnicul ei. El a fost împușcat în tâmpla stângă și i-a spus ei să fugă, în schimb Summer și-a dat jos puloverul de pe ea și i-a înfășurat rana”, a explicat Lauren pe pagina de Facebook „Love What Matters”.

„Încerca să îl protejeze atunci când a fost împușcată în omoplat. Și pentru a fi clar, a fost împușcată cu o pușcă. Starea logodnicului ei se îmbunătățește. Este un luptător”, a mai scris Lauren Harkins pe rețeaua de socializare.

Reamintim că în seara de 1 octombrie atacatorul Stephen Paddock a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de oameni adunați în apropiere pentru un concert de muzică country, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria modernă a SUA. În urma atacului, în jur de 50 de persoane au fost ucise, iar alte 400 de persoane au fost rănite.

Citește și – Mesajul emoționant transmis de mama unui român rănit în atacul din Las Vegas

Citește și – Mame care merită medalii de erou: 3 cazuri reale

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter