Serialul românesc ”Umbre” revine. Vezi trailerul celui de-al doilea sezon

De Roxana Neacșu, pe
”Umbre” sezonul 2, continuarea unuia dintre cele mai populare seriale TV românești făcute vreodată se pregătește să revină pe micile ecrane. HBO tocmai a lansat în premieră trailerul celui de-al doilea sezon. 

HBO a creat câteva seriale sau miniserii foarte interesante în ultimii ani, iar printre ele se află și câteva producții românești. Pe lângă ”În Derivă” sau ”Valea Mută”, abonații au mai îmbrățișat și alte creații autohtone. ”Umbre” a fost foarte apreciat de critici și se pare că nivelul mare de audiență a justificat apariția unui al doilea sezon.

Premiera primului sezon din ”Umbre” a avut loc în 2014. La scurt timp după difuzarea primelor episoade, serialul a fost clasificat ca fiind cea mai apreciată producție HBO realizată în România. Cele 8 episoade difuzate lasă în suspans destinul personajului principal, însă anul acesta, vom afla dacă Relu își păstrează promisiunea față de capul mafiei constănțene sau va pune familia sa pe primul plan. Printre numele mari care joacă în peliculă se numără: Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Dan Hurduc, Mădălina Craiu, Gabriel Huian. Vezi mai jos cum arată trailerul tocmai lansat al celui de-al doilea sezon din seria ”Umbre”.

Citește și: Top 5 cei mai sexy doctori din seriale

Citește și: Filme și seriale care te învață să învârți bărbații pe degete

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter