4 seriale TV care nu merită urmărite

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pentru cei care se relaxează seara urmărind un serial, am recomandat cinci seriale bune ce merită urmărite la televizor. Pentru aceiaşi amatori am întocmit şi un top…
…al serialelor care sunt, în opinia noastră, pierdere de vreme.

Melrose Place – remake

Poate că Jennifer Aniston a avut motive să nu creadă în succesul unui sequel al celui mai iubit serial american din anii ’90, „Friends”. În schimb, mai vechii prieteni din „Melrose Place” s-au reunit cu mare încredere pentru continuarea serialului şi, din păcate, n-a prea fost de bun augur.

Noua serie propune o atmosferă diferită, un accent mai mare pe sexualitate şi scenarii mai incitante, dar tot degeaba. Deşi distribuţia a numărat şi actori vechi şi actori noi, unii dintre ei au fost de-a dreptul jalnici. Ashlee Simpson este un exemplu, care a fost, de altfel şi concediată.

Descoperă cele mai amuzante sitcomuri pe care ţi le recomandăm. 

Farmece/ Charmed

Nu ne-am fi legat de „Charmed” dacă nu l-am fi zărit în treacăt din nou la televizor, de data asta pe Hallmark. Poate că în ’98 fermecătoarele surori au vrăjit câţiva copii pasionaţi de magie, dar astăzi nu fac decât să ne convingă de cât de pueril este realizat scenariul chiar şi pentru copii.

Surorile Halliwell, Prue, Phoebe şi Piper deţin puteri magice pentru a lupta împotrivă răului, dar doresc să aibă o viaţă normală. Şi noi le recomandăm să aleagă scenarii mai realiste.

Medium

Asemeni lui Jennifer Love Hewitt în „Ghost Whisperer”, şi Patricia Arquette este o vizionară care poate comunica cu spiritele celor trecuţi în nefiinţă aşa cum poţi conversa tu cu prietena la telefon. Nu povestea în sine ni se pare absurdă, chiar dacă mediumul nostru poate comunica la orice oră din zi şi din noapte cu mortul.

Este normal să mai ai premoniţii, mai ales că opreşti odioşii criminali să îşi facă de cap. Ea poate să vadă viitorul şi printr-o simplă atingere aşa cum şi Carmen Hara reuşeşte cu o poză.

Până aici, suntem de acord cu asta. În ultima serie însă, producătorii ne-au dezamăgit profund. Deşi Joe DuBois, soţul său, moare de cancer, el apare bine sănătos, undeva în Phoenix. Şi Allison DuBoisoare, dar se pare că ea nu deţine şi harul de a reînvia…

În derivă

Primul serial produs de HBO România a exaltat la culme cinefilii amatori de seriale, iar trailerul părea chiar interesant, chiar dacă apărea doar Iureş într-un fotoliu.

Ne-a cam păcălit însă. După primul serial rămâi cu sentimentul că îţi pierzi timpul, dar nu neapărat din cauza dinamicii lente în care se petrece acţiunea – prin desfăşurarea şedinţelor de terapie -, cât mai ales a modului în care evoluează terapia în cazul pacienţilor. Scenele în care curge acţiunea sunt destul de rare.

Figura lui Marcel Iureş îl recomandă întru totul în rolul psihologului, dar dacă scenariştii i-ar fi permis să fie mai spiritual, ar fi semănat poate puţin cu misteriosul Doctor House, lucru care n-ar fi fost deloc rău. Mai sunt actori buni care fac roluri apreciabile, precum Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrache sau Gabriela Butuc.

Află care sunt cele mai noi seriale pe care merită să le urmăreşti.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter