„Şefi de coşmar” sau „Planeta Maimuţelor”. Ce premieră alegi?

De Unica.ro, pe

Efortul lui Jennifer Aniston de a renunţa la inhibiţii în „Horrible Bosses” se prea poate să nu fi fost de prisos. Filmul lui Seth Gordon concurează serios cu „Hangover”…
…sau ar putea fi chiar cea mai bună comedie a verii. Dar nici invazia maimuţelor nu este de lepădat. SF-ul cu James Franco şi Tom Felton din „Harry Potter” este mai mult decât promiţător pentru amatorii de gen sau admiratorii simpaticilor actori.

Vezi aici care sunt premierele lunii august în cinematografe.

Şefi de coşmar/ Horrible Bosses (2011)

Cu trei filme regizate până acum, Seth Gordon câştigă cu „Horrible Bosses” faima oricărui regizor respectat la Hollywood.

Unde mai pui că pelicula aduce pe generic nume nu tocmai nerecunoscute. Charlie Day, Colin Farrell, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston şi Kevin Spacey sunt şefi de groază, ori angajaţi îngroziţi.

Trei colegi de muncă sătui până peste cap de şefii lor abuzivi se decid să le „facă felul”. Deşi ştiu că nu este uşor, nu se dau în lături de la planul lor, doar că nici nu au idee cât de versaţi sunt şefii lor.

Planeta Maimuţelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes

Studiourile 20th Century Fox continuă celebra serie începută de Franklin J. Schaffner, creatorul legendarei capodopere S.F. „Planet of the Apes”, din 1968, şi continuată apoi de Tim Burton în 2001, cu Mark Wahlberg în rolul principal.

Filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapă de sub control, acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe.

Filmul este în regia lui Rupert Wyatt, care propune în distribuţie actori precum James Franco, Andy Serkis, Tom Felton şi Freida Pinto.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter