A vrut să divorțeze de soț, dar s-a răzgândit după ce a văzut talpa bocancilor lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 29 august 2017, 13:50
Deirdre Sanford este o femeie din Carolina de Sud, mamă a doi copii și soție de militar. Femeia povestește că soțul nu o ajută deloc la treburile casnice și trebuia să strângă după el, motiv pentru care se certau des pe această temă.

Era din ce în ce mai nervoasă pe soțul dezordonat și se gândea să se despartă de el. Într-o zi, însă, i-a ridicat bocancii acestuia să dea cu aspiratorul și a izbucnit în lacrimi.

Deirdre a avut parte de o experiență de viață pe care a împărtășit-o în mediul virtual și care a devenit virală:

„Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă. Ajunge acasă, se plânge că este obosit și se așază în fața televizorului. Cred că multe dintre noi subestimăm volumul de muncă pe care îl depun soții noștri.

Și eu făceam același lucru lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu. I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și pe care nu îi poartă zilnic. Bocancii scumpi și de bună calitate ai soțului meu erau atât de uzați încât aveau găuri adânci în talpă. Mi-a venit să plâng. Nu pentru  că a stricat bocancii, ci pentru că am realizat cât de mult muncește și de ce după o zi întreagă de muncă vine acasă și lenevește.

Apreciați-vă mai mult soții. Știu că uneori fac dezordine și este inacceptabil, însă la rândul lor fac atât de multe lucruri pentru noi. Oferă familiei tot ceea ce este nevoie, ne protejează și apreciază tot ce facem pentru ei, chiar dacă nu ne arată tot timpul acest lucru”.

Citește și – Bărbatul a cerut divorțul, dar soția lui i-a cerut un răgaz de 30 de zile. Motivul este tulburator

Citește și – 10 motive pentru care ar trebui să divorțezi

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter