5 scene nud de prisos în filme

De Nicoleta Galeteanu, pe

Sharon Stone în Basic Instinct şi Natasha Henstridge în Species sunt două dintre figurile memorabile adorate de cinefilii doritori de puţin testosteron. Există însă şi filme…
în care scenele de nuditate sau cu tentă sexuală au lăsat un gust amar privitorilor, fiind total de prisos filmului.

Iată cinci scene de nuditate inexplicabile în care actorii se dezbracă degeaba.

Katie Holmes în The Gift

O actriţă destul de discretă la Hollywood, Katie Holmes nu s-a remarcat mai deloc în blockustere. Până şi cel mai bun rol al său din seriaul „The Kennedys” a fost marginalizat, de vreme ce producţia a fost refuzată de numeroase posturi de televiziune.

Dar puţini ştiu că soţia cuminte a lui Tom Cruise s-a dezbrăcat în „Prezicere fatală”, lansat în 2000. Filmul este un thriller psihologic cu elemente supranaturale şi horror, în care regizorul Sam Raimi găseşte de cuviinţă să o pună pe Katie Holmes într-o scenă topless, taman fără niciun rost.

Actriţa joacă şi în pelicula „Thank You for Smoking”, despre care se zvoneşte că Tom Cruise i-a interzis să apară nud, deşi filmează o scenă de sex.

Jason Segel în Forgetting Sarah Marshall

Relizat de prolificul Nicholas Stoller, care a regizat şi „Virgin la 40 de ani”, filmul este o comedie condimentată cu scene de sex năbădăios şi perversiuni care trezesc imaginaţia din plin. Deci, ştii la ce să te aştepţi. Ceea ce ne-a luat însă prin suprindere este momentul în care Jason Segel se iţeşte în toată splendoarea sa zămislită de creator fix în scena de început, ceea ce riscă să fie un impact vizual puternic pe retină. Noi nu am găsit scena nici amuzantă, nici incitantă, nici de bun gust.

Noroc că actorul nu s-a ridicat după un pahar cu apă.

Kate Winslet în Titanic

Cel mai de succes film din istoria cinematografiei, clasat cu un rating de vârstă 13, a şocat audienţa când Kate Winslet şi-a dat jos halatul.

În scenă, frumoasa actriţă apare complet goală, în faţa chipeşului artist Leonardo di Caprio care încearcă să îi deseneze formele şi rotunjimile sale de invidiat. În schimb, scena sexuală propriu-zisă, când fac dragoste în maşină, nu conţine niciun cadru de nuditate.

Kate Winslet a declarat că regretă că a apărut goală în acea scenă.

Diane Keaton în Something’s Gotta Give

O comedioară bunicică în regia lui Nancy Meyers (al treilea film regizat), „Ceva, ceva tot o ieşi” îi aduce în distribuţie pe Jack Nicholson, Diane Keaton şi seducătoarele actriţe Amanda Peet şi KaDee Strickland sau Nichole Hiltz.

Problema este nu de ce apare tocmai Diane Keaton dezbrăcată, căci la 57 de ani ai săi actriţa arată ireproşabil, ci de ce superbele actriţe au fost cvasi-ignorate…

Kathy Bates în About Schmidt

Kathy Bates este o actriţă remarcabilă, care nu a avut nevoie de atuuri estetice să se remarce în lumea cinematografică.

Exclusă din tiparele de frumuseţe ale actriţelor, considerată chiar urâtă, Kathy Bates face roluri absolut impresionante în „Casserole”, „A Quality of Mercy” sau „Vanities” şi altele.

Am fi preferat să o vedem pe îndrăgita actriţă detectivă din Diabolicele într-un rol asemănător, decât într-o scenă de nuditate geriatrică în About Schmidt…

Descoperă cinci eroine din filme pe care femeile le admiră. 

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter