Top cele mai bântuite obiecte din lume. Ai curaj să încerci ceva paranormal?

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea a auzit cel puţin o poveste cu case bântuite, fantome sau spirite care nu lasă oamenii în pace. Deşi ideea de bântuit se leagă, în mod obişnuit, de case sau locuri, fantomele sau demonii intră foarte des în obiecte: păpuşi, oglinzi, scaune, sau chiar tablouri. Iată un top cu cele mai bântuite obiecte din lume. Ai curaj să încerci ceva paranormal?

Annabelle, păpuşa bântuită

Povestea păpuşii bântuite Annabelle a început în 1970, când o femeie i-a cumpărat fetei ei o păpusă din cârpe de la un second hand.
Păpuşa a început să se mute prin casă, iar fata şi colega ei de cameră de la colegiu s-au speriat de ideea că ar fi bântuită.
Fetele naive au mers la un medium, care a vorbit cu păpuşa, aceasta a minţit că este un copil mort care le place pe fete şi vrea să rămână la ele.
Pentru că fetele au fost de acord să păstreze păpuşa, aceasta a crescut activitatea paranormală din camera lor de cămin, până când iubitul uneia din fete s-a trezit cu zgârieturi pe piept şi faţă într-o noapte.
Spiritul era, de fapt, un demon care îşi dorea să intre într-una din fete, dar a fost oprit de o echipă de specialişti.
Annabelle stă acum închisă în muzeul supranatural condus de specialiştii chemaţi să le salveze pe fete, într-o cutie din sticlă ranforsată.

Oglinda în care trăiesc spirite de copii

Una dintre cele mai bântuite pensiuni din Statele Unite, The Myrtles Plantation, construită pe un cimitir al indienilor, găzduieşte o oglindă bântuită.
Pe plantaţia de mirt construită în 1796 se spune că s-au comis, de-a lungul timpului, peste zece crime.
Aici se petrec zilnic câteva fenomene paranormale şi cele mai dese sunt legate de oglindă. Se spune că în ea au fost prinse sufletele unei femei pe nume Sara Woodruff şi ale copiiilor ei, care au murit otrăviţi.

Când cineva moare, se spune că oglinzile trebuie acoperite, pentru ca sufletele lor să nu se piardă între lumi. Oglinda bântuită se pare că a fost neacoperită la moartea Sarei şi astfel ea şi copiii au rămas captivi.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte obiecte paranormale au reputaţia că sunt bântuite, pe pagina următoare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter