Vezi ce rocker celebru a filmat șapte videoclipuri în trei zile! Și e român

De Diana Zagrean, pe

A înființat și condus timp de 16 ani trupa Vița de Vie, iar în urmă cu trei luni a început un nou proiect muzical, trupa Diesel. Vezi când susţin următorul concert.
După ce a produs și lansat zeci de hituri cu fosta sa trupă, muzicianul Sorin Dănescu se reinventează într-o nouă formulă, pe care cu siguranță o va face la fel de celebră.

Înființată în luna iulie, formația Diesel a reușit să stabilească deja un record prin filmarea a șapte videoclipuri în numai trei zile. Deși postura de producător video și regizor nu este nouă pentru Sorin, acesta semnând câteva producții și ale fostei sale trupe, de această dată greul a stat pe umerii echipei de filmare, Șerban Ionescu – director de imagine, Mihai Calangiu – operator și Bogdan Grigore – asistent imagine.

Formula Diesel îi include pe Sorin Dănescu – voce, pian, Geani Matei – tobe, Bogdan Diaconeasa – bas și Hunor Orth – chitară, iar publicul va avea ocazia să-i vadă pe aceștia la lucru în primul lor concert din București, pe 18 octombrie la Silver Church.

În 1996, claparul Sorin Dănescu și Sorin „Pupe” Tănase fondau trupa de rock alterntativ „Vița de Vie”, care de-a lungul timpului a lansat zeci de hituri.

Pe 20 martie, condusă de Sorin, trupă Vița de Vie a sărbătorit 15 ani de activitate pe scena Operei Naționale București, cu un concert acustic care a fost sold out.

Din formație mai făceau parte Adrian Despot, Cezar Popescu și Adrian Ciuplea. Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, cu albume precum „Fenomental” și Exxtra” și hituri precum „Basul și cu toba mare”, „Liber” și „Visare”.
Primul lor album, „Rahova”, a fost lansat în 1997, iar cel mai recent – „Fetish”, pe 18 martie 2010.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter