În a doua ediţie a emisiunii „MasterChef” o casnică din Republica Moldova i-a impresionat pe cei trei juraţi cu reţeta unei ciorbe aparent banală.
Dar, în momentul în care au gustat-o, Chefii au fost cuceriţi. „Este foarte gustoasă”, nu s-a putut abţineFlorin Dumitrescu, atunci când a încercat soleanca, ciorba rusească cu afumătură şi murături, perfectă în cazul unei dimineţi „grele” după o petrecere de pomină.
Iată reţeta ciorbei perfectă pentru mahmureală
Ingrediente
piper, sare, patrunjel, 100g smantana grasime 20%, 1 cutie masline negre fara samburi, 1 lamaie, 150g salam uscat, 150g salam afumat, 150g carne de vita (muschi afumat), 150g carne de porc (muschi afumat), 3 rosii medii, 1 ceapa rosie medie, 4 castraveti murati, 2 litri apa Vezi cum se prepară ciorba pe libertatea.ro. CLICK AICI!