Un hotel subacvatic se va deschide în Maldive. Vezi cât costă o noapte de cazare

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 31 octombrie 2018, 19:27
Un hotel subacvatic va fi inaugurat în luna noiembrie, în Insula Rangli, din Maldive, în Oceanul Indian, iar prețul pentru o noapte petrecută acolo este de aproximativ 50.000 de dolari.

Complexul se va numi „Muraka”

Responsabil pentru acestă constucție deosebită este arhitectul Ahmed Saleem, cel care a deschis primul restaurant subacvatic din șume, la Ithaa, în Insula Rangali.

Arhitectul va inaugura curând o vilă construită din sticlă, acril și oțel, iar una dintre camere este amplasată la 5 metri adâncime. Complexul se va numi „Muraka”, însemnând „coral”, în limba vorbită în insulă. Construcția este gândită în contextul ecosistemului marin, printre angajații hotelului fiind și un biolog, a cărui sarcină este să se asigure că vila are un impact minim asupra coralilor din zonă.

„Muraka” cântărește 600 de tone

Structura cântărește 600 de tone și a fost realizată folosind acril produs de o societate japoneză. Prețul pentru patru nopți petrecute în vila subacvatică este de 200,000 de dolari și în acestea sunt incluse cazarea și transporul cu un hidroavion privat, iar pe perioada șederii, turiștii au acces exclusiv la o ambarcațiune cu motor. Vila are o echipă de angajați care oferă servicii de masaj și fitness, ei fiind disponibili non-stop.

Citește și: „Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați”

„Cum arată casa Jessicăi Alba pe care vrea să o închirieze pentru suma de 11.000 de dolari pe lună” 

Sursă video: Youtube

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter