Primele fotografii cutremurătoare cu Michael Jackson mort

De Nicoleta Galeteanu, pe

După mai bine de doi ani de controverse de la moartea sa, Michael Jackson apare în apare în ipostaze şocante, date publicităţii în prima zi a procesului medicului său…
…acuzat de moartea acestuia.

Dovezi tulburătoare, printre care o poză cu trupul neinsufelţit al starului, întins pe targa de spital, şi o înregistrare audio au fost făcute publice, prezentate juraţilor, în deschiderea procesului intentat doctorului Conrad Murray.

În înregistrarea audio, se poate distinge cu greu vocea cântăreţului care, drogat cu medicamente, abia poate să vorbească, fotografia cu cadavrul lui Michael Jackson, în spital, fiind realizată la puţin timp, pe 25 iunie 2009, ziua în care starul a murit.
 
Primele fotografii cutremurătoare cu Michael Jackson mort

Medicul Conrad Murray, acuzat că l-a ucis pe Michael Jackson administrându-i o supradoză dintr-un medicament, a apărut marţi în faţa justiţiei din California.

În cazul în care va fi condamnat, medicul în vârstă de 58 de ani, eliberat pe cauţiune după ce a fost pus sub acuzare în februarie 2010, riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare.

Procuratura a difuzat şi o înregistrare audio în care vocea megastarului pare influenţată de sedativele puternice administrate de doctorul Murray.

Ascultă mai jos înregistrarea audio cu vocea lui Michael Jackson.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, în special din cauza „unei grave intoxicări” cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer, scrie  Daily Mail.
 
Foto: NorthFoto, Libertatea  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter