Premiere ale verii care au dezamăgit

De Nicoleta Galeteanu, pe

Vara se apropie de final şi la fel şi premierele mult aşteptate ale verii. Chiar dacă aproape toate au fost fost pe rând blockbustere la lansare, nu toate şi-au meritat…
 statutul şi banii pe bilet. Iată cele mai mari dezamăgiri cinematografice ale verii.

Transformers 3

Deşi mai bun decât primele două părţi ale seriei, Transformers 3 nu a scăpat nici aşa de critici aspre din partea publicului.
Dacă lupta aparent interminabilă dintre roboţi şi decepticoni îţi solicită la maxim răbdarea, Michael Bay ne-a dat totuşi răgaz de o pauză – două, cât timp au rulat imagini din filmele sale mai vechi cum este „The Island” (2005).

Totuşi,  regizorul reuşeşte să transpună cu o răbdare fantastică probabil cel mai lung conflict de la Războiul de 100 de ani.
Vezi aici ce gafe de scenariu conţine Transformers 3.

Larry Crowne

Cu Tom Hanks şi Julia Roberts în rolurile protagoniştilor, cine s-ar fi gândit că filmul, regizat chiar de actor, va fi doar o mare pierdere de timp?

Filmul este o comedie romantică şi, deşi dispune de o poveste cvasi – interesantă -, este plină de clişee, lipsit de viaţă, fără pic de sexualitate şi per ansamblu penibil de puerilă. Criticii de film abia dacă i-au acordat o stea.

Green Lantern

După laurii câştigaţi cu „Casino Royale”, regizorul Martin Campbell eşuează lamentabil cu armata sa de eroi verzi şi fosforescenţi „Green Lantern”.

Pelicula a fost criticată pentru scenariul slab şi deficienţe vizibile la nivel structural, prin mult prea multe intrigi inutile şi personaje noi introduse aproape de finalul filmului.

Bad Teacher

Nici cuplul de comici Cameron Diaz şi Justin Timberlake n-au prea stârnit umorul printre cinefili în comedia „Bad Teacher”. Deşi actorii fac echipă bună împreună, regizorul Jake Kasdan îşi conturează în mod exagerat şi artificial personajele, pentru ca nu cumva publicul să nu ghicească cine face rolul negativ.

Nici umorul nu te dă pe spate, per ansamblu, râsul lui Cameron Diaz este mai amuzant decât glumele răsuflate ale personajelor.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter