Practic – Cum să faci o curăţenie rapidă de Paşte!

De Avantaje.ro, pe

Am făcut pentru tine un tur de magazine. Termină produsele pe care le ai deja, apoi alege ce-ţi trebuie, pentru că ai de unde!
De ce anume ai nevoie pentru curăţenia din living şi dormitor
Detergenţii de covoare sunt la fel de buni pentru mochete şi canapele, dar şi pentru tapiţeria textilă din maşină: Bio Carpet (500 ml, 17,50 lei) sau Vanish şampon covoare (750 ml, 13,50 lei).
Atenţie la concentraţie! Diluează-le în raportul indicat pe ambalaj, altfel curăţarea ar putea să fie atât de radicală încât să lase pete decolorate.
Detergenţii cu aloe vera protejează mâinile, dar şi materialele sensibile, cele care se pot toci (mătasea) sau scămoşa (mohairul).
Pentru acest tip de materiale se recomandă detergenţii lichizi sau pernuţele cu gel.
Albul rufelor este protejat nu numai prin acţiunea propriu-zisă de albire – un principiu deja depăşit – ci şi prin îndepărtarea din apă a impurităţilor.
Persil Expert Color (32 de pernuţe, 42,75 lei) elimină rugina din apă.
Perdelele se usucă la fereastră. Spală-le fără stoarcere, scurge-le în baie, apoi pune-le ude la locul lor şi vor rămâne întinse, fără să mai necesite călcare.
Rolele pentru scame Scotch Brite (13,90 lei) sunt, pe cât de simple, pe atât de eficiente.
Când foile adezive se termină, poţi să le înlocuieşti cu un set rezervă (20 lei – sunt mai multe decât pe rola originală!).
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter