Pozează ca o vedetă! Iată cum poţi arăta bine în fotografii

De Sandra Sarbu, pe

Cum vedetele din Statele Unite trec zilnic prin faţa a zeci – dacă nu chiar sute – de obiective ale aparatelor foto, ştiu foarte bine ce poziţii să adopte pentru a arăta grozav de fiecare dată. Din spatele camerelor de luat vederi, câţiva fotografi te sfătuiesc cum să stai la pozat:
Odată cu creşterea numărului de utilizatori pe siteurile de socializare a crescut şi numărul de fotografii postate pe Internet. Din păcate nu toată lumea este fotogenică, însă există unele poziţii din care oricine ar arăta bine.

Întoarce-te spre dreapta

Potrivit unui studiu al Universităţii Wake Forest din SUA, se pare că în obrazul stâng curge mai mult sânge decât în cel drept, astfel că se colorează mai uşor – în special în momentele în care suntem mai emoţionaţi – aşa că întoarce-te cu totul, sau doar faţa, uşor înspre dreapta.
Pozează ca o vedetă! Iată cum poţi arăta bine în fotografii

Fii atentă la lumină

Ai grijă ca atunci când eşti fotografiată lumina să nu vină direct de deasupra, pentru că astfel se creează umbre sub ochi, ce arată ca nişte cearcăne, şi sub nas. Dacă nu ai cum să eviţi situaţia, ridică-ţi un pic bărbia pentru a limita umbrele.

Stai dreaptă

Dacă stai dreaptă poţi păcăli cu uşurinţă aparatul foto: poţi apărea mai înaltă şi chiar mai slabă. Pentru a părea mai slabă întoarce-ţi uşor un umăr înspre cameră, apoi priveşte în obiectiv şi… nu uita să zâmbeşti!
Pozează ca o vedetă! Iată cum poţi arăta bine în fotografii

Ai grijă la bărbie

Ar putea suna amuzant, dar fereşte-te de fotografii mai mici de înălţime ca tine. Nu de alta, dar dacă te pozează de jos în sus ai ieşi în poze cu o guşă cât toate zilele. Cel mai bine este să fii fotografiată de la nivelul ochilor tăi sau un pic mai sus. De asemenea, întinde gâtul frumos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter