Poze: Membrii trupei Mandinga s-au apucat de scuba-diving

De Unica.ro, pe

Aflati in Vama Veche pentru filmarile unui show TV, membrii trupei Mandinga au incercat o experienta noua: scuba-diving-ul. Desi au avut ceva emotii la inceput, niciunul dintre ei nu a stat pe ganduri cand a trebuit sa imbrace costumul si sa porneasca in larg.
Eu m-am speriat la inceput, am vrut chiar sa renunt pentru ca am avut mici incidente: ochelarii nu erau fixati bine, am luat ceva apa si atunci m-am panicat un pic. Dupa ce am descoperit problema, am inceput sa ma descurc de minune si am devenit un fel de sirena printre rechinii mei Chupi, Vali si TonyJ. A fost in mod clar o super experienta pe care abia astept sa am ocazia sa o repet”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Spre deosebire de colegii mei, eu am mai incercat acest sport. Vreau sa imi iau brevet, sa ma pot scufunda in cele mai exotice locuri. Pana atunci, de cate ori ne vom afla in Vama Veche voi profita de ocazie, ca sa repet experienta”, a povestit Zach, saxofonistul trupei.
O experienta noua ii asteapta pe cei din trupa Mandinga si saptamana viitoare cand vor concerta la Montreux Jazz Festival, unul dintre cele mai mari evenimente de jazz din Europa. “Se pare ca e o perioada cu multe premiere, iar asta nu poate decat sa ne bucure. Mandinga Latin Jazz se va auzi pe scena unuia dintre cele mai renumite festivaluri si suntem foarte mandri de asta”, au declarat ei.
mandinga scuba diving

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter