Poze şocante: Femeia cu barbă, în căutarea iubirii

De Erika Chivu, pe

Mariam s-a ales cu o barbă de toată frumuseţea după nişte dereglări hormonale provocate de naştere. Uite cum arată şi ce spune despre problema ei.
Barba şi mustaţa au început să-i crească lui Mariam după naştere şi timp de mulţi ani a încercat să lupte cu această problemă.
Însă acum ea spune că s-a împăcat cu înfăţişarea ei şi nu mai încearcă să scape de părul de pe faţă. Este în căutarea iubirii şi vrea un bărbat care să o accepte aşa cum e.
Acum să a încetat să mai vadă barba ei ca pe un defect, Mariam spune că a început să se simtă mai sexy şi mai încrezătoare. La apariţia într-o emisiune TV din Anglia, ea a explicat că e mulţumită de aspectul ei, deşi a fost criticată chiar de propria mamă, dar şi de cititori ai blogului ei.
femeia cu barba
Mariam s-a ales cu barba acum 28 de ani, când l-a născut pe fiul ei. De atunci, ea a făcut nenumărate analize, dar se pare că nu are probleme serioase de sănătate şi nici nu există vreun tratament care să o scape definitiv de părul nedorit.Conform ginecologului ei, această problemă este destul de frecventă la femeile de aceeaşi vârstă.
Până de curând, Mariam îşi smulgea barba în fiecare dimineaţă cu o pensetă, însă acum a renunţat la acest obicei şi speră să găsească un bărbat care să fie atras de barba şi mustaţa ei.
femeia cu barba

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter