Poze de 8 Martie. Dăruiește felicitări virtuale!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 14:46
Cum am ajuns să sărbătorim pe 8 martie Ziua Femeii și Ziua Mamei

De 8 Martie, Ziua Femeii și Ziua Mamei, dăruiește-i un buchet de flori mamei tale! Dacă distanța nu-ți permite totuși să faci asta, atunci trimite-i o felicitare virtuală! Intră în galeria noastră foto de mai sus și alege o imagine cu flori de primăvară, din colecția noastră de poze de 8 martie, pe care i-o poți dărui mai apoi împreună cu o poezie!

Mai multe felicitări virtuale și poze de 8 Martie găsești aici.

Se pare că ziua mamei este sărbătorită din cele mai vechi timpuri. Grecii antici o serbau în fiecare primăvară pe Rhea, mama tuturor zeilor.

În prezent, pe 8 martie sărbătorim atât Ziua Femeii, cât și Ziua Mamei. Originile acestor sărbători sunt destul de controversate, pentru că fiecare țară are o serie de tradiții în acest sens. În orice caz, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a declarat pentru prima oară ziua de 8 martie ca fiind Ziua Internațională a Femeii, în anul 1977.

Citește șiScurt istoric: 8 martie, Ziua Internațională a Femeii

De ce dăruim flori pe 8 martie

Din punct de vedere calendaristic, luna martie este prima lună de primăvară. Acesta este, de fapt, motivul pentru care obișnuim să dăruim buchete de flori la începutul acestei luni. Dincolo de semnificațiile zilelor de 1 și 8 martie, florile oferite în dar marchează începutul noului anotimp. La fel se întâmplă și cu felicitările de 8 martie – le dăruim atât pentru a marca Ziua Femeii și Ziua Mamei, dar și pentru a marca începutul primăverii.

Poze de 8 Martie. De ce să îi trimiți mamei tale o felicitare virtuală de Ziua Mamei

Pe 8 martie, toate mamele ar trebui să primească măcar un buchet de flori! Dacă ești departe de casă sau pur și simplu nu îi poți oferi mamei tale o astfel de surpriză parfumată, atunci îi poți trimite o felicitare virtuală cu un buchet de primăvară și cu un mesaj inedit.

Mulțumește-i pentru toate momentele în care ți-a fost aproape și urează-i o primăvară de neuitat!

Citește șiMesaje de 8 martie. Cele mai frumoase urări de Ziua Femeii

Citește și: Cele mai frumoase poezii de primavara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter