Povestea lor: „Decembrie face minuni”

De Libertatea pentru femei, pe

Pentru Roxana, sfârşitul de an înseamna mult mai mult decât bucuria Sarbatorilor. Este o perioada care îi va aduce aminte mereu de miracole.
„Cred în soarta si am ferma convingere ca viaţa ne este presarata cu întâmplari neprevazute si minuni. Pentru mine, luna decembrie are o însemnatate speciala, e perioada din an în care, în ani diferiţi, de doua ori, am trait câte un miracol.

Aşteaptă-te la surprize

În 2004, chiar în preajma Craciunului, am avut parte de prima minune. De ani buni îmi doream enorm şi aşteptam cu nerabdare sa devin mama. Numai ca nu se mai întâmpla. Iar atunci, în perioada aceea plina de magie, s-a confi rmat faptul ca eram însarcinata. Aveam sa fi u mama! Urma sa aduc pe lume copilaşul mult dorit. Am primit vestea cu atâta bucurie, încât îmi venea sa îmi strig bucuria pe strazi, sa ma auda o lume întreaga!
Aşa se face ca luna august a anului 2005 mi-a adus darul preţios: a venit pe lume Andrei. Deşi cam zgomotos, baieţelul frumos a devenit centrul universului meu. Nici nu mai îndrazneam sa sper, caci credeam ca fi ecare traieşte, de-a lungul unei vieţi, o singura minune. Unii nu au parte nici macar de aceea. Dar, anii au trecut.

Niciodată să nu spui niciodată

Ideea de a mai avea un copil era deja exclusa. Mai mult decât atât, nu ma sim_eam în stare sa mai iubesc un alt copil, în afara de Andrei. Totuşi, viaţa mi-a aratat ca e cât se poate de adevarata expresia „niciodata sa nu spui niciodata”. În decembrie 2011, la câteva zile dupa Sfântul Nicolae, s-a întâmplat din nou o minune.
Eram însarcinata pentru a doua oara. Eram coplesita de un amalgam de sentimente, de temeri, de îngrijorare. Însa Dumnezeu a avut grija sa aranjeze totul! Din nou luna august a venit cu un cadou minunat, în 2012, când s-a nascut Teodora, o fetiţa delicata si suava, pe care am adorat-o din prima clipa. Acum pot spune cu mâna pe inima ca sunt o femeie si o mama împlinita. Chiar daca mi-as dori mai mult timp doar pentru mine si nopţile sunt parca prea scurte, cele doua miracole din viaţa mea îmi dau energie si credinţa ca viaţa este o binecuvântare!” Roxana Dumitrăşcuţa, e-mail
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter