„Peter Iepurașul”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 aprilie 2018, 16:44
Lungmetrajul ”Peter Iepurașul/ Peter Rabbit”, regizat de Will Gluck s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, înregistrând încasări de peste un milion de lei în primele trei zile de la lansare. (Foto: captură Youtube)

Filmul prezintă peripețiile celebrului personaj creat de autoarea britanică Beatrix Potter.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat o altă premieră, lungmetrajul SF „Ready Player One: Să înceapă jocul/ Ready Player One”, regizat de Steven Spielberg, care a avut încasări de 723.483,78 de lei.

Filmul, un omagiu adus lungmetrajelor SF din anii 1980, prezintă povestea unui adolescent pasionat de jocuri pe calculator, care se trezeşte captiv într-o realitate virtuală ce provoacă dependenţă, în anul 2045. Cu Tye Sheridan în rolul principal, cel al lui Wade Watts, filmul îi mai are în distribuţie pe Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, TJ Miller şi Simon Pegg.

Filmul „Tomb Raider Începutul/ Tomb Raider” a coborât o poziţie, până pe locul al treilea, în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 344.689 de lei. Lungmetrajul „Tomb Raider Începutul/ Tomb Raider”, regizat de Roar Uthaug, despre aventuriera Lara Croft, de data aceasta interpretată de suedeza Alicia Vikander, este adus în cinematografele româneşti de Forum Film România.

Box office românesc de weekend Top 10

  1. Peter Rabbit
  2. Ready Player One
  3. Tomb Raider
  4. Pacific Rim: Uprising
  5. Red Sparrow
  6. Mary Magdalene
  7. Stolen Princess
  8. Black Panther
  9. Gringo
  10. Game Night

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter