Paranormal: Top blesteme celebre legate de muzică

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 13:34

Multă lume a auzit de blestemul vârstei 27 în muzică, potrivit căuia mulţi cântăreţi celebri au murit la vârsta de 27 de ani din cauze paranormale. Iată şi alte astfel de cazuri bizare de blesteme legate de industria muzicală şi muzică.

Blestemul chitariştilor de la Fleetwood Mac

Considerate una dintre cele mai de succes dar şi cele mai blestemate formaţii, trupa Fleetwood Mac pare să aibă mare ghinion când vine vorba de chitarişti.
Primul membru care a sfârşit prost şi a pornit blestemul a fost Peter Green, fondatorul formaţiei, care s-a drogat cu LSD până şi-a pierdut minţile şi a ajuns la ospiciu în 1970.
Jerry Spencer s-a drogat cu mescalină şi, în 1971 a părăsit trupa rock pentru un cult obscur asemănător MISA.
Danny Kirwin a luat-o razna chiar în timpul unui concert, în 1972, când a început să-şi lovească capul de un perete. A murit câţiva ani mai târziu, după ce a ajuns să trăiască pe străzi.
Bob Weston, un chitarist mai recent al trupei, a murit de anevrism în 2012. I-a urmat Bob Welsh, care s-a sinucis după ce a aflat că va rămâne ţintuit într-un scaun cu rotile.

Blestemul melodiei „My Way” (Frank Sinatra) în Filipine

Dacă mergeţi în Filipine şi vreţi să vă distraţi la karaoke, va fi foarte greu să găsiţi un bar care să accepte să pună melodia.

Nu se ştie de ce, dar foarte mulţi filipinezi care au cântat celebrul hit al lui Frank Sinatra (scris de Paul Anka) au sfârşit morţi.
Poliţia chiar are dosare cu morţi în urma unei seri de karaoke cu „My way” în playlist.
Deşi sună ciudat, majoritatea barurilor din Filipine refuză acum să mai includă celebra melodie pe listele pentru karaoke.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte blesteme din lumea muzicală există, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter