Paranormal: Reîncarnarea un păcat de plătit?

De Lumea Femeilor, pe

Câte vieţi avem? Şi cum trecem prin ele? Există o cale de a ne plăti păcatele? Maria Dinu ne oferă răspunsurile. Din propria-i experienţă
Dacă o femeie a făcut o întrerupere de sarcină, ea va trebui să găsească un copil sărac, să-l îmbrace din cap până-n picioare, să meargă la biserică, să se spovedească şi să ceară să i se facă dezlegări. Altfel, ea va trebui să plătească tot restul vieţii păcatul comis – prin intermediul celor în care se va reîncarna sufletul copilului, spune Maria Dinu, specialistă în diagnosticare, tratament bionergetic, preziceri, astrologie şi masaj manual. Viaţa ei, deloc simplă, a început într-un mod „profetic”. Ne spune chiar ea.

Visul premonitoriu

„Înainte de a mă întoarce în Chişinău, acum douăzeci de ani – după ce venisem în Bucureşti o lună, cu ocazia unei conferinţe – am avut un vis. Era Maica Domnului şi îmi vorbea. Simţeam miros de tămâie şi smirnă în jurul meu. Mi-a spus atunci Maica Domnului: Tu trebuie să rămâi aici, pentru că aici este ţara ta. Şi am rămas. De două decenii…”

Alt mesaj şocant

Trecută de trei ori prin moarte clinică, viaţa Mariei Dinu a început să capete un sens final şi marcant, în urma ultimei experienţe: „După cea de-a treia moarte clinică, am străbătut un tunel cu multe uşi. Am bătut la fiecare uşă, dar nu a deschis nimeni – dacă se întâmpla să fie deschisă una din ele, acolo rămâneam! -, în afară de ultima, din spatele căreia s-a revărsat o lumină puternică şi, o dată cu ea, o voce blândă care mi-a spus: Întoarce-te, nu este încă timpul tău. Ai o obligaţie de împlinit: trupuri şi suflete de vindecat”. Care a fost datoria Mariei Dinu pe planeta celor vii? Sau, mai exact, menirea? Să cureţe aura, să corecteze corpul astral al oamenilor, să vizioneze organele bolnave şi să pună în mişcare energiile pozitive.

Izvorul de energie

„La 4 dimineaţa e cea mai bună energie pe Pământ. E ora la care eu îmi fac rugăciunile. În afară de asta, am un copac al meu. Este vorba de un anumit stejar de la Cernica. Merg la el, duminica, îl cuprind cu braţele şi îmi iau energia. Există şi un ritual de acomodare pe care eu trebuie să-l îndeplinesc”, spune doamna Maria Dinu.

Corpul astral şi reîncarnarea

„Fiecare om are şapte corpuri astrale. Primul care se îmbolnăveşte este corpul astral şi mai apoi cel fizic. Datoria mea este să-l vindec pe cel dintâi. Omul nu trebuie să-şi dorească moartea niciodată. E cel mai mare păcat. Avem cincisprezece vieţi pe pământ, iar cine are păcate mai multe se reîncarnează. Cerşetorii au fost bogaţi într-o viaţă anterioară şi prin sărăcia lor plătesc bogăţia de care s-au bucurat cândva”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter