Paranormal: Top 3 avioane fantomă care au şocat lumea ştiinţifică

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 10:31

Oricine a urmărit serialul LOST şi este pasionat de strigoi şi spirite care bântuie pământul ştie că există avioane fantomă. Iată 3 poveşti ale unor avioane fantomă faimoase, care au şocat lumea ştiinţifică şi sunt imposibil de explicat.

Misteriosul avion fantomă Antonov 2 (Siberia, Rusia)

Anul trecut, în luna iunie, un avion Antonov-2 cu 13 pasageri a plecat de pe aeroportul din Serov, Sverdlovsk Oblast, din Rusia. Zborul a fost neautorizat şi avionul nu a ajuns niciodată la destinaţie.
Echipe specializate de căutare au răscolit pădurile în lung şi în lat, dar nimeni, nici măcar trupele speciale nu au dat de avion, pasageri sau vreo urmă a unui accident.
În luna mai a acestui an, doi vânători au găsit epava avionului fantomă şi scheletele a 13 pasageri la numai 8 kilometri de aeroportul de unde decolase.

Rudele celor implicaţi în tragicul accident au făcut declaraţii furioase, mai ales că zona de căutare din urmă cu un an depăşea dimensiunile Europei de Vest.
Nimeni nu poate explica cum nu a fost găsit avionul prăbuşit atât de aproape şi acuzaţiile au ajuns până la teorii ale conspiraţiei şi o rachetă lansată de armata rusă în urmă cu un an.
Citeşte şi Şocant: Top 4 insule de groază, mai rele ca în Lost

Dispariţia misterioasă a Zborului 19 (Fort Lauderdale, Triunghiul Bermudelor, SUA)

Cinci avioane de luptă americane cu 14 oameni la bord executau un exerciţiu de rutină pe 5 decembrie 1945 cu plecare din fortul militar Lauderdale, de lângă insulele Bermude, din Florida.
Comandantul escadrilei de avioane a început să transmită mesaje că aparatura de bord se comporta ciudat. Când avioanele au primit ordin să se întoarcă spre vest, răspunsul a fost că oceanul este ciudat, că nu îşi pot da seama în ce direcţie este vestul, mesaje stranii din partea unor aviatori experimentaţi.
După ce cele cinci bombardiere nu au mai dat niciun semn, un hidroavion cu alţi 13 oameni a fost trimis să recupereze măcar piloţii. Atât cele cinci bombardiere, cât şi hidroavionul au dispărut şi nu au fost niciodată găsite, dând naştere mitului despre Triunghiul Bermudelor.
Citeşte mai departe şi vezi alte două poveşti terifiante despre avioane fantomă care au şocat lumea ştiinţifică, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter