Oscar 2013: Vezi cine are cele mai multe şanse la premii!

De Erika Chivu, pe

Cei mai buni actori şi regizori de la Hollywood se vor reuni duminică noapte sub acelaşi acoperiş pentru cele mai prestigioase premii din showbizul mondial. Să vedem cine are cele mai multe şanse la Oscar în 2013.
La categoria „Cel mai bun film”, mulţi au mizat încă de la început pe „Lincoln”, care are nu mai puţin de 12 nominalizări la Oscar 2013. Pe de altă parte, „Argo”, filmul lui Ben Affleck, a luat Globul de Aur şi încă două premii importante sezonul acesta, deci ar avea mari şanse şi la Oscar. Cu siguranţă ar fi un succes enorm pentru Ben Affleck, care, în mod ciudat, nu a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun regizor”.
Oricum, este cert că „Lincoln” va pleca acasă cu multe statuete, având în vedere numărul mare de nominalizări, printre care şi cele pentru regie, costume, actor în rol principal şi secundar, actriţă în rol secundar.
În ce le priveşte pe actriţe, câştigătoarea aproape sigură este Jennifer Lawrence, tânăra actriţă cunoscută din „Hunger Games”. Ea a făcut un rol de excepţie în „Silver Linings Playbook”, rol care i-a adus şi Globul de Aur. Jessica Chastain are şi ea şanse destul de mari pentru „Zero Dark Thirty”, deşi, după unii criticii, rolul ei nu a fost foarte solicitant.
Cât despre rolurile secundare, se pare că cel mai bine s-a descurcat Anne Hathaway în „Les Miserables”, şi ea fiind câştigătoare aproape sigură.
Actorii cu cele mai multe şanse la Oscar sunt Daniel Day Lewis pentru rolul principal din „Lincoln” şi Tommy Lee Jones pentru acelaşi film. Pentru Bradley Cooper, se consideră că nominalizarea la Oscar pentru „Silver Linings Playbook”, este mai mult decât suficientă – având în vedere că este un actor de comedii romantice, nu se aştepta nimeni să-l vadă pe lista nominalizaţilor, iar şansele lui la premiu sunt mici.
În ce îi priveşte pe regizori, părerile sunt împărţite. Unii mizează pe Steven Spielberg, care şi-a dovedit încă o dată talentul remarcabil cu „Lincoln”. El mai are două Oscaruri pentru „Schindler’s List” şi „Saving Private Ryan”.
Dar se pare că au şanse mari la premiu şi Ang Lee pentru „Life of Pi”, şi David O. Russell pentru „Silver Linings Playbook”. La această categorie lupta este destul de strânsă.
Tu ce preferaţi ai la premiile Oscar 2013?

Crezi ca esti îndrăgostit? De Dragobete fii LIBER să spui ce simti!
http://on.fb.me/WeBcjQ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter