Oamenii cu dizabilităţi şi talentele lor incredibile

De Unica.ro, pe

Există numeroşi oameni cu talente extraordinare şi totuşi unii sunt mai remarcabili decât alţii. Află mai jos câteva poveşti impresionante despre oameni absolut remarcabili.

Pictează cu buzele

 
Natalie Irish are un talent mai puţin obişnuit. Deşi s-ar putea ajuta foarte lejer de mâini, tânăra preferă să picteze cu buzele.

Pictează cu aceeaşi îndemânare cu care ar desena un pictor talentat pe şevalet, urmărind cu precizie simţul său artistic facinant.

Artista sărută pânza de nenumărate ori până când obţine rezultatul final.
Folosind doar buzele şi un ruj, tânăra poate crea şi portrete foarte exacte, cel mai cunoscut fiind al celebrei dive de la Hollywood, Marilyn Monroe.

Pianistul fără mâini

În 2009, Liu Wei şoca o lume întreagă, lăsând juriul de la „China’s got Talent” mut de uimire.

Partitura sa cântată ireproşabil la pian a fost una de-a dreptul uluitoare, căci interpretarea sa nu a fost deloc una obişnuită. Liu face parte din categoria artiştilor deosebiţi, care nu au nevoie de mâni ca sa creeze opere de artă.

La 10 ani, Liu Wei şi-a pierdut ambele mâini, în urma unui accident stupid. În timp ce se juca v-aţi ascunselea a atins un fir de înaltă tensiune. Tragedia a fost, în cazul său, o experienţă revelatoare.

La 18 a învăţat să cânte la pian folosindu-se de picioare, ajutat de un profesor, care i-a mărturisit că nu-i dă nicio şansă să ajungă pianist. Liu a demonstrat, nu doar porfesorului său, ci întregii lumi că orice vis poate fi îndeplinit dacă ai voinţă.

„Pentru oameni ca mine, sunt doar două opţiuni: să renunţ la visele mele, ceea ce ar duce la o moarte rapidă, sau să mă zbat fără mâini să am o viaţă remarcabilă”, a spus Liu juriului ‘China’s Got Talent’.

Tânărul a câştigat finala concursului.

Vezi şi alte momente care au şocat publicul Got Talent.

Balerinul cu autism

Povestea copilului diagnosticat cu autism a impresionat juriul Britain’s Got Talent în acest an.
 
James Hubley a început să danseze atunci când avea 7 ani. Dar aptitudinile sale excepţionale l-au ajutat de fapt să lupte cu boala.

Talentul său însă a fost remarcat de profesoara de balet care l-a trimis la The Royal Ballet School. După audiţiile de la „Britain’s Got Talent”, tânărul a reuşit să ajungă în semifinale uimind pe toată lumea cu dansul lui.

James Hubley participă la campionate de freestyle disco, iar BBC 3 i-a dedicat un documentar despre viaţa lui.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter