(P) Oala cu mâncare livrată acasă – ajutorul oricărei femei

De PR, pe

Un concept nou ia amploare în România, el având tocmai menirea de a le oferi femeilor o mână de ajutor în ceea ce privește gătitul și, implicit, sănătatea și timpul liber.
Bunătăți tradiționale românești se livrează într-un București modernizat și automatizat până la refuz, la prețuri cu mult mai mici decât cele din rarele restaurante unde mâncarea are gustul bunicii. Este vorba despre conceptul de “mâncare gătită la oală”, o idee extrem de practică ce permite oricui accesul la o masă sănătoasă, care poate fi servită atât în propria bucătărie, cât și la serviciu sau în casa prietenilor.
Una dintre firmele care se numără printre pionierii acestui concept este OalaCuBunătăți, aceasta punând la dispoziția clienților de toate vârstele produse preparate din alimente proaspete, care exclud conservanții. Devine de înțeles de ce asemenea proiecte sunt motive de bucurie pentru femei, mai ales când prospețimea mâncării este asigurată de fapul că toate preparatele sunt gătite doar în urma comenzii transmise cu o zi înainte sau chiar în ziua livrării pe site-ul www.oalacubunatati.ro.
Pentru că o alimentație sănătoasă trebuie să fie una diversificată, OalaCuBunătăți pune la dispoziția familiilor bucureștene peste 70 de produse din categoria gustoaselor ciorbe și supe, a produselor din pui, porc, vită și chiar a delicioaselor deserturi. Puteți comanda fără grijă și preparate de post, echipa de bucătari îmbinând pasiunea cu munca pentru a satisface și cele mai capricioase gusturi, căci mâncarea este personalizată la cerere. Astfel, cu mai aproape 180 de lei puteți comanda produse precum: o aburindă ciorbiță de văcuță (2,4kg) la doar 42,90ron, un excelent pui țărănesc cu ardei (1,2kg) la doar 45,45ron, o delicioasă salată de boeuf (1,8kg) la 46,89ron și o apetisantă plăcintă cu mere (1,5kg) la doar 51,90ron.
De la comandă până la obținerea mâncării nu mai este decât un pas, pentru că după ce bucătarii gătesc preparatele, acestea sunt transportate de către o altă echipă la locul dorit de client. Aflată în recipiente de unică folosință, mâncărica se livrează cu mare grijă, pentru ca ea să se afle în același stadiu în care era când a plecat din bucătărie: numai bună de pus pe masă.
Resimțind, pe de o parte, efectele nefaste ale unei alimentații nesănătoase, și, pe de altă parte, beneficiile unei mâncări proaspete, livrate în propria casă la un preț convenabil, tot mai multe familii bucureștene care vor sa aibă parte de o masă copioasă în cel puțin patru zile pe săptămână apelează la acest fel de servicii. Pentru cei care vor să prețuiască fiecare moment și să pună pe masă mâncare pentru toate vârstele și toate gusturile, OalaCuBunătăți se află la datorie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter