(P) Uită de gătitul de acasă! Gătim noi special pentru tine!

Aflat din ce în ce mai singur în mijlocul aglomeraţiilor urbane şi agasat de societatea care îl forţează să îşi mascheze personalitatea pentru a rezista competiţiei vieţii, omul modern apelează, deseori, la variante care îl autoizolează de mai micile sau mai marile bucurii ale vieţii.
Se ajunge, astfel, ca adevărurile a căror certitudine este indubitabil nepusă la îndoială, să rămână uitate într-un colţ al personalităţii individului, ele recăpătându-şi valoarea în momente de criză. Căci este, desigur, omul modern cel care îşi vinde banii pe sănătate, pentru ca apoi să facă schimbul în cealaltă direcţie.
Este problema care, în ultima perioadă le-a dat serios de muncă firmelor de catering din Bucureşti, care vin în ajutorul familiilor din capitală cu soluţii eficiente şi sănătoase: le pun la dispoziţie, prin livrare la domiciliu, mâncare gătită la oală. La atenţionările din ce în ce mai grăbite ale medicilor cu privire la importanţa unei alimentaţii echilibrate, dar, mai ales, pentru că lipsa alimentării devine o cauză de oboseală ori boală chiar şi la persoanele tinere, oamenii se bucură tot mai des de beneficiile mâncării livrate la oală.
Numărându-se printre firmele care fac pionierat în domeniu, OalaCuBunătăţi pune la dispoziţia clienţilor bucureşteni peste 70 de produse culinare din categoria aperitivelor, a supelor şi a ciorbelor (oalele ajungând până la 2,5kg), a produselor din pui, porc ori vită şi chiar a deserturilor. Alimentaţia sănătoasă înseamnă în primul rând diversitate, astfel încât copiii, vârstnicii, femeile însărcinate sau clienţii cu gusturi speciale îşi pot comanda online mâncarea care, la cerere, se personalizează. Mai mult decât atât, OalaCuBunătăţi îmbină preparatele tradiţionale cu cele dedicate persoanelor care ţin o dietă sau care au adoptat un regim alimentar vegetarian, fiindcă un aliment ce nu ar trebui să lipsească din dieta niciunei doamne este, desigur, mâncarea sănătoasă.
“Ideea ne-a venit din nevoia proprie de a economisi timp şi, în acelaşi timp, de a mânca sănătos. Trecerea peste mesele principale ale zilei este o problemă de interes major, astfel că ne-am gândit la o soluţie practică ce îi ajută pe bucureşteni să îşi aleagă mâncarea preferată, momentul şi locul dorite”, a declarat Lăcrămioara Stelea, Sales & Marketing Manager OalaCuBunătăţi.
Pe mâna bucătarilor ce îmbină pasiunea cu munca ajung produse proaspete, bogate în nutrimente proteice, alese cu grijă tocmai pentru a contribui la echilibrarea dietei şi, implicit, a stilului de viaţă al clienţilor. Din bucătărie până în casa sau în locul de muncă al celor care aleg să mănânce cu grijă, acestea sunt livrate în recipiente de unică folosinţă, iar departamentul de transport se asigură că livrarea se face la timp şi în cele mai bune condiţii:
“Este adevărat că încadrarea într-un anumit interval de timp poate duce până la epuizare în Bucureşti, însă interesul pe care îl acordăm transportării mâncării şi, implicit, satisfacerii clienţilor, ne aduce beneficii enorme. Nu se compară cu nimic zâmbetul de pe faţa unui om care, aflat la ora prânzului, primeşte mâncarea gătită, numai bună de pus pe masă”, a menţionat Alexandru Mardale, Logistica OalaCuBunătăţi.
Resimţind din ce în ce mai mult primejdiile care îi ameninţă în jungla modernităţii, oamenii din Bucureşti apelează la firmele de catering ce îi ajută să îşi economisească timpul şi să îşi protejeze sănătatea. Dacă în ultimele luni, numărul clienţilor a OaleiCuBunătăţi s-a dublat, acest lucru se datorează faptului că oamenii au descoperit avantajele mâncării gătite la oală şi disponibile la un preţ avantajos: o alimentaţie sănătoasă, ce exclude conservanţii şi promovează alimentele proaspete, înseamnă timp liber, fericire şi chiar kilograme în minus. Sau poate că, înainte de orice, au descoperit o metodã de a petrece mai mult timp alãturi de cei dragi.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter