Cine este românul care asigură mâncare gratuită nelimitată cadrelor medicale și poliției în plină pandemie

De Bianca Prangate, pe

În Suceava, oamenii care luptă pe prima linie de front cu pandemia de coronavirus au mâncarea gratuită și asigurată de nimeni altul decât Ștefan Mandachi, antreprenorul român care a inițiat mișcarea #șîeu și care a construit simbolic un metru de autostradă.

Ștefan Mandachi, patronul restaurantului Spartan, a promis medicilor, asistentelor medicale, angajaților DSP, pompierilor, angajaților SMURD, cadrelor militare și polițiștilor mâncare gratuită nelimitată pe durata pandemiei de coronavirus. Întrebat fiind dacă există un număr pentru meniurile gratuite de către anumiți oameni care beneficiază de gestul său generos, Ștefan Mandaci a răspuns pe Facebook:

„RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, smurd din Suceava. COMANDA ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!

Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!

Mă pun în pielea unui asistent la spital în aceste momente și sunt și mai motivat să măresc producția. Și dacă nu se impun restricții și avem cereri, măresc producția imediat!!!

Atâta timp cât oamenii mei rezistă și mai vin la muncă în Suceava, noi producem și livrăm CU DRAG către medici și cadre militare care se luptă în prima linie”.

Citește și: Spitalul românesc cu cea mai mare rată de vindecare de coronavirus

Mandachi a ținut să sublinieze că va păstra toți angajații Spartan care rezistă eroic în această perioadă de cumpănă:

„Vor rămâne în firmă cât timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele și ne vom reprofila. Și vor fi recompensați pentru curajul lor!

Eu consider că angajații mei care acum LUPTĂ și MUNCESC sunt niște eroi. De aceea, ei sunt ÎN LINIA ÎNTÂI!

[…]

Le mulțumesc tuturor salariaților din rețeaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasă! Sunt mândru de voi că respectați regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi în telefoane. Și ei sunt în linia întîi!”

Antreprenorul le-a dedicat salariaților săi și un logo emoționant, realizat de designer-ul Radu Nistor, cu mesajul „cu toții în linia întâi”. Postarea lui a strâns într-o zi zeci de mii de aprecieri, precum și mii de comentarii și distribuiri.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter