O vânzătoare i-a spus unei fetițe de 13 ani că e prea grasă pentru a purta o rochie mulată. Răspunsul mamei a devenit viral

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 11:55
Megan Naramore Harris din SUA și-a dus fetița de 13 ani la cumpărături. Cele două căutat să cumpere o rochie de petrecere. Ceea ce părea o sesiune de cumpărături obișnuită a devenit o poveste virală pe internet.

Fetița a probat o rochie roșie superbă, dar și mama și fiica au considerat că rochia e mult prea matură pentru o fată de 13 ani. Mama i-a făcut totuși o poză.

În timp ce fata se întorcea în cabina de probat o vânzătoare a trecut și i-a spus fetiței că e grasă și că, dacă vrea să poarte rochia aceea să o poarte cu lenjerie modelatoare pe dedesubt (spanx).

Mama fetiței a auzit spusele vânzătoarei, i-a spus fetiței să meargă să se schimbe și că arată bine chiar și fără acea lenjerie și a început o discuție în contradictoriu cu vânzătoarea. La scurt timp, mama și fiica au plecat dezamăgite din magazin.

Ajunsă acasă, mama i-a cerut permisiunea fetiței de a posta întâmplarea pe Facebook. Postarea ei a devenit virală cu peste 90.000 de share-uri.

Postarea era o scrisoare deschisă către vânzătoare în care Megan Naramore Harris menționează că “fetele de orice vârstă, de orice dimensiune sunt perfecte pentru că așa le-a făcut Dumnezeu. Dacă se simt bine într-o rochie, asta ar trebui să conteze. Fiica mea este înaltă, înoată, aleargă, dansează și face yoga. E sănătoasă. E frumoasă. Nu avea nevoie ca tu să îi spui că nu e perfectă. Sper ca această postare să ajungă la tine, pentru ca tu să nu mai spui niciodată niciunei fete ce i-ai spus fetei mele.”

Sursa foto Facebook

Citește și Răspunsul unei mame după ce fiica ei a făcut-o „grasă”

Citește și Cea mai grasă femeie din lume a rămas însărcinată și vrea să slăbească

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter