Învățătoarea i-a spus să deseneze un supererou, dar copilul a desenat un gunoier. Motivul este impresionant

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 01 noiembrie 2017, 12:13
O profesoară de școală generală din Bangkok, Thailanda le-a cerut elevilor săi să deseneze supereroul în care ar vrea ei să se transforme.

Entuziasmați de tema primită, copiii și-au imaginat personaje care „îngheață” timpul, care pot zbura, care pot muta obiecte doar cu ajutorul minții etc. Însă unul dintre desene i-a atras atenția profesoarei în mod special – era un gunoier.

Desenul a fost făcut de un băiat pe nume Pornchai Sukyod, iar profesoara a aboservat că personajul lui avea multe puteri speciale și interesante: o cască pentru protejarea mediului, scanerul împotriva crimelor, armura anti-mașină care îi face și invizibili, dispozitiv de comunicare și multe altele.

supererou

Ceilalți copii au început să râdă când au văzut desenul lui Pornchai și, curioasă, profesoara l-a oprit după ore ca să îl întrebe de ce vrea să devină gunoier. Băiatul i-a explicat profesoarei lui că, după școală, își ajută mama care lucrează ca gunoier pentru că femeia a fost lovită anul trecut de o mașină în timp ce mătura străzile. Ea încă are dureri puternice din cauza rănilor suferite, așa că Pornchai face tot ce îi stă în putință pentru a-i ușura munca mamei lui. Din acest motiv, el vrea să devină gunoier, echipat cu super-puteri pentru a-și proteja mama în fața pericolelor și pentru a o conduce în siguranță acasă.

Profesoara a fost atât de impresionată de povestea lui Pornchai Sukyod, încât i-a dat băiatului nota 10 pentru acest desen.

Citește și – Mărturisirile emoționante ale unor elevi săraci către învățătoarea lor

Citește și – A primit ca temă să scrie „Cele 7 minuni ale lumii”. Ce a ales să scrie este uimitor

Foto – captură Youtube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter